15.11.2014

Tampere Kuplii -14

2013 Kuplii oli ensimmäinen Kuplii, jossa olin kauemmin, kuin sen perus pari tuntia. Toisaalta onko ihmekkään, koska seura oli loistavaa ja juttuja riitti aina sinne yhdeksään illalla!

Tämä Kuplii tarina ei kuitenkaan kerro 2013 vuoden tapahtumasta, vaan vuorossa on vuosi 2014. Ennen siihen siirtymistä kuva musta, jonka Nelli ehti napsaista 2013 vuoden tapahtuman aikana!

-- ENGLISH TRANSLATION COMING ASAP. Commenting/wishing for it makes it come sooner, since it's gives me big boost of motivation... Just sayin' --

©Nelli
Try not to laugh - ilme 


Mut niin, tän vuoden tapahtumaan. Kuplii järjestettiin siis tänä vuonna 29.3-30.3.2014. Tai siis se viikonlopun osuus, joka on Finlaysonin aukiolla ja siellä on cossaajia + myyntipöytiä jne. Mun kohdalla "tarina" alkoi kuitenkin perjantaina.

Reiku tuli Tampereelle perjantaina ja yöpyi mun luona pe-la välisen yön. Menin linja-autoasemalle vastaan ja käytiin ensin syömässä ja siitä sit tultiin meille. Juttua riitti vähän kaikesta, mut eniten kyl puhuttii fureista ja jrockista ylipäätään. (Gaze ja Antiku ftw !) Me katsottiin myös mun koneelta Gazen livee (MELT ).


Ja kuten yleensä, pieniltä elämänviisauksilta ei voitu välttyä tälläkään kertaa. Perjantai-ilta meni tosi mukavasti. Seuraavana aamuna herättiinkin suht. aikaisin ja lähdettiin kohti rautatieasemaa, Janika vastaan. Asemalla me sit valmistauduttiin (meikattiin, hiukset jne.) tulevaan päivään. Jos kuvaa haluutte niin esim. Reikun instagramissa löytyy yks. ^^ Ennen itse Kuplii paikalle menoa, käytiin East Asian Martissa. Itse ostin bubble teata (sellasta, et kaadat kuumaa vettä) ja Ramunea. 

Sit me mentiinkin Finlaysonille ja hetken kun oltiin ihmisiä etsitty, porukka alko kasaantua. Mentiin istumaan siihen Bella Roman lähettyville ja tällä kertaa meitä ei kertaakaan häädetty pois! Ainakaan jos muistan oikein. Siinä alussa mua jännitti aika paljon, koska meillä oli pieni Parapara esitys. Tän jälkeen olikin paljon "helpompi" olo, ei ollu mitään mitä jännittää jne. Mä olin tosi suuren osan lauantaipäivästä Shaton ja Miinan kanssa. Otettiin siinä alkupäivästä kuvia ja muuten vaan hengailtiin ja juteltiin. Aika nopeesti esityksen jälkeen lähdettiin kohti Koskaria ja mentiin La Mammaan, jossa otin kanapastan puoliks Miinan kanssa. Se oli niin iso, ettei ees yhteisvoimin jaksettu syödä sitä! Sit syömisen jälkeen Miina lähti ja me päätettiin sit kävellä takaisin tapahtumapaikalle. 

©Miina

Ulkona ei sinänsä kylmä ollut. Tuuli oli kuitenkin tosi napakka ja jos tarkasti kattoo, niin huomaa et mun hiukset on tässäkin kuvassa pystyssä! o/ Mut olin ihan iloinen siitä, et sadetta ei ollut - ulkona pysty olemaan ja silleen. 

©Shato
Kun päästiin takaisin Siperiaan (/Finlaysonin alueelle), päätettiin ottaa vähän kuvia. Hetki katteltiin ympärille, et missä niitä kuvia ottais. Sitten löyty sellainen hiljaisempi alue. Sit alkoikin photoshoot~


Mua sinänsä huvittaa se, et mulla on aina suuret aikomukset silleen "nyt otan kameran mukaan ja otan paljon kuvia cossaajista", mut sit se menee aina jollai tavalla pieleen. Joko mulla on jäänyt kamera kotiin/siitä on loppunut akku tai sit vaan en saa aikaiseksi pyydettyä keneltäkään,et saako kuvan. En, vaikka kyseessä olis mun oma kaveri. Tää vain tällaisena välikommenttina.

Fun Fact mun hiuksista, niiden ei alkuperäisten suunnitelmien mukaan pitänyt olla noin! Mä olin perjantai-iltana laittanu hiukset sellasille leteille suihkun jälkeen (Bubzin kiharatutoriaalin mukaan), jotta mulle tulis kivat kiharat. Asia tyssäs sit siihen et hiukset oli ollu liian märkiä ja vaan toinen puoli kihartu. Onneks on aina plan b...

Aika nopeeta löydettiin taas porukkaa kasaan ja istuttiin siinä Bella Roman edessä, kuten aikaisemminkin. Jutustelun lisäks me kans tehtiin fureja jonkin verran! Illan tullessa käytiin vie hesessä Shaton, Janikan ja Reikun kanssa. Siellä sit taas... syntyi settiä.Sit aika nopeeta tästä jokainen lähti omaan määränpäähänsä.

Sunnuntaina herääminen ja valmistautuminen ei ollut ihan pulkassa mun kohdalla. Mulla meinaan kesti tosi kauan saada itteni lähtemään ja olinkin paikalla vasta 3 aikoihin. Janika ja Reiku oli ehtiny ja lähteä paikalta. Mä vietin sunnuntaita Shaton ja Emilian (johon tutustuin lauantaina, kun oltiin samassa porukassa. : 3) kanssa.


Kävin ostaa Finnkinosta jäähilejuomaa. Suurin osa ajasta me sit istuttiinkin siinä Siperian kahvilan sivupöydässä. Omalta osalta olo oli tosi laginen, mut mikäs siinä puhuessa! Hauskaa oli~ ^^ 

( Jos musta ottaa kuvia enemmän kuin pari, 
tää ilme löytää aika varmasti tiensä joukkoon. Just Sayin' ) 

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja lopulta piti lähteä raahautumaan kohti kotia. Tuntu kieltämättä vähän jännältä istua siinä bussissa yksin, kun just vähän aika sitten oli viettänyt aikaa ihanien ystävien kanssa. Mut sen takia kaikki tällaiset tapahtumat ja keikat on aina mukavia. Ne on niitä päiviä, jolloin näkee oikein kunnolla niitä henkilöitä, joita muuten ei näkis (miltei) ollenkaan. 

Kiitos ihan älyttömästi niille, joiden kanssa vietin aikaa ja juttelin Tampere Kupliin kanssa. Erityisesti kiitos Shatolle, joka jaksoi mun seuraa koko viikonlopun! \(^o^*) Ootte kivoja!

2 kommenttia:

  1. ;_____; nawwwh tosi söpö päivitys ~ oli kyllä tosi kivaa ! hassua, miten muistot ehtii jo tähän mennessä haihtua, joten täytyi ihan virkistää muistiaan tällä... :.D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaaa kiitos~ ;w; ♡ Oli joo tosi jees! Se on kyl totta et muistot hämärtyy tosi nopeasti. Itsekin tajusin tätä kirjoittaessa, et oli jotain mustia aukkoja jne. mut sit taas jotkut yksityiskohdat mulla jää tosi kirkkaasti mieleen. Jännää. :''D No mut onneks oli apuna Twitter, kuvat ja kalenteri. (vaikkei jälkimmäisessä nyt ihan hirveesti mitään ollutkaan.) Niin ja kiva kuulla, jos tää kirjotus autto virkistämään muistia! : D

      Poista