26.5.2016

HISTORY - 200216

Jessss, taas päästään keikan pariin. Tällä kertaa vuorossa on tänä vuonna tapahtunut HISTORY'n keikka. Niille jotka odottaa (V)VIP viikon kolmatta osaa, älkää peljätkö. Se kyl tulee, mut halusin ensin saada keikat pois alta.

--

HISTORY'n keikka oli ihan uusi kokemus mulle, koska olin menossa keikalle yksin. Lisäks en voinut mennä jonottamaan jo aamusta/aamupäivästä, koska mulla oli töitä. Pääsin n. 12 aikaan lähtemään kohti Helsinkiä ja sain jonotusnumeroni kahden aikaan. Parin tunnin junamatka meni hyvin kappaleita kuunnellessa ja Weekly idolia katsoessa.


Mulla ei ollut hajuakaan mitä tekisin sen ajan, mitä mulla oli jäljellä ennen jonon muodostamista. Glorian vieressä oleva mäkkäri oli täynnä ni siellä ei voinu oikee hengata jne. eli otin mun kahvin mukaan ja seisoin lumisateessa Glorian ulkopuolella. 

Kun jonoa alettiin muodostaan, näin Mizun. Meillä kummallakin oli VIP liput ja sovittiin, et etsitään toisemme keikan jälkeen ja yritetään päästä samaan kuvaan. Sit menin etsimään oman paikkani jonon päädyn läheltä. Aikaa tappaakseni aloin puhumaan mun takana olevalle tytölle ja saatiin hyvin aika kulumaan. 

Sisään päästyä ja narikan kautta mentyä mentiin saliin. Huomasin heti et kolmannessa rivissä oli hyvin tilaa ja menin siihen. Olin lavan ihan oikealla puolella (yleensä oon vasemmalla puolella) ja näin kovin selkeästi lavalle. History:a odotellessa taustalla soi eri KPOP kappaleita, mm. BTS Run ja BIGBANG:n Fantastic Baby. Lähempänä keikan alkamista "random kappaleet" vaihtuivatkin sit HISTORY:n ja koko yleisö oli ihan liekeissä - etenkin Might just die:n aikana!
Lähempänä keikan alkamista rivistössä tapahtui jotain. Eturiviä tiivistettiin niin et siihen pääs yks ihminen jne. Ja mun paikkani olikin yhtäkkiä toisessa rivissä.

Ennen keikkaa staffi (joka toimi tulkkina) sanoi,et jäsenistä ei saa ottaa kuvia. Heihin ei kuulemma saanut koskeakaan... mut toi vika oli sit loppupeleissä kiikun kaakun kun jäsenet itse pyrki antamaan läppyjä varsinkin loppukeikasta. 

< Kuva on otettu keikkaryhmästä! >

Ennen keikkaa kulutuksessa oli lähinnä Psycho ja Might Just Die ja tällaiset kappaleet. Olin katsonut jotain variety pätkää jäsenistä ja tykkäsin kyllä, mut toi keikka oli ehkä enempi sellainen "katsotaan millaisia nää on sit livenä ja päätetään sit, tutustunko vie tarkemmin." Mut en olis ikinä uskonut, millaisen tunnemyrskyn noi miehet sais aikaan. 

Keikalla tunnelma oli kokoajan korkealla. Jammailin mukana ja tutuissa kappaleissa tuli kans laulu mukaan. Fanserviceä riitti niin paljon et posket melkein punotti, haha. Sihyoung oli paljon meidän laidassa ja se tykkäs vilkuttelujen ohella myös ilmeillä meille. Sainpahan ainakin päivän naurut.What am I to you -> Psycho kohta oli emotionaalista tappoa, koska noi oli sellasia kappaleita mitkä tiesin tosi hyvin ja mitä odotin kun kuuta nousevaa. Tuppaan sanoa, et jos perään olis tullu vie Might just die, niin mut olis pitänyt tulla noukkimaan lattialta.  Psychossa parasta oli se, kun ihmiset osas ne sanat ja etenkin englantikohdat tuli tosi reippaasti. Niin reippaasti et kappaleen alussa Jaehon naamalle nousi leveä virne (''dangerous night'') 

Keikalla nähtiin kans yksittäisiä esityksiä (solo, duo ja trio), mikä oli tosi mukava lisä. 
...mieleen jäi erityisesti se kun Kyungil alkoi kävellä ympäri lavaa ja tullessaan meidän puolelle, mä uskaltauduin näyttämään pieniä sydämiä valotikkua heiluttaessa. Ja sit Kyungil otti pari askelta lähemmäs, pää vähän kallellaan aivan kun yrittäisi nähdä jotain. Tuolloin alkoi vähän nolostuttaa (vaikken siis ees tehnyt mitään "väärää") ja olin sillee "hei apua älä katso mua jooko."


Kappaleiden ohella näytettiin mm. musiikkivideoita. Lisäks HISTORY:llä oli pieni "hengähdystauko" jonka aikana he antoivat yleisön kysellä kysymyksiä. Heiltä kysyttiin mm. mitä mieltä ovat Suomesta ja mikä on heidän suosikki koreografiansa. Viimeisimmän kysymyksen ymmärtämisessä meni tosin jonkin verran aikaa ja kun Kyungil antoi vastauksensa (Might just die), yksi jäsenistä tokaisi et kai tiedät, et sun pitää näyttää nyt vatsalihakset. Yleisö tykkäs tästä, mut Kyungil yritti päästä pois tilanteesta sanomalla syöneensä edellisiltana pizzaa. 
Yks kysymyksistä oli kans, milloin HISTORY tulee Venäjälle, johon Dokyun tokaisi, että hehän olivat siellä juuri edellispäivänä. 

HISTORY ties kans saunan. Ja Sihyoung oli sillee "mennään kaikki yhdessä" ja sehän sopi tietysti yleisölle. Myöhemmin keikalla Sihyoung yritti saada Yijeongia tanssimaan saunatanssin. Se oli kuitenkin herran mieleen vähän lame, joten hän näytti oman versionsa, jonka loppuun saatiin maistiainen AOA:n Like a Cat:ista. #NeverForget

Jos ette tiedä tanssia, niin se on tämä:


Jokainen jäsenistä tuli antamaan tosiaan katsekontakteja yms. Jaeho vilkuili faneja vähän kauempaa ja jotenkin tuntui et aina kun syntyi katsekontaki (puhun siis mun ja jaehon "momenteista") toinen virnisti kahta kauheammin. En sit tiedä, oliko mulla tosi "melting" -katse, kun kuitenkin Jaeho oli rakkautta ensisilmäyksellä. 

Encoren ensimmäisen kappaleen aikana oli bannerimeren vuoro ja tätä jäsenet eivät selvästikään osanneet odottaa. He näyttivät tykkäävän kovasti pikku yllätyksestä. 
Encoren aikana Yijeong tuli kunnolla moikkaamaan meitä oikeaan reunaan. Hän oli jotenkin niin lähellä että ujous iski taas ja hetken mielijohteesta yritin piiloutua bannerin taakse... mut tää herättikin vain toisen huomion ja hän katsoi mua "...what are you doing? :D" ilmeellä.


Sihyoung ja Yijeong tulivat antamaan meille kans lopussa läppyjä. Ihmiset halusivat omat läppynsä, jonka takia meinasin pienen tönimisen vuoksi menettää tasapainoni. Pystyssä pysyin, mut lakki lensi naamalle. Olette varmaankin nähneet Queen musiikkivideon? Siinä Yijeongilla on pipo puoliksi silmillä - samalla lailla mulla oli oma hattu, mut se vaan sattui olemaan snapback... samainen lakki, jota käytin myös B1A4 keikalla.

Keikan lopulla HISTORY sai lahjaksi Suomenlipun. Sit siinä otettiin kuva ja keikkaosuus alkoi loppua. VIP ihmisiä pyydettiin odottamaan lisätietoja, mihin jono pitäisi muodostaa. Ennen tätä löysin Mizun (mä siis käytännössä olin keikalla viistosti Mizun takana eli meidän ei ollut vaikea löytää toisiamme). Päätettiin käydä katsomassa merchandise pöytä ennen kuin oli handshaken vuoro. Mä päädyin ostamaan kaksi julistetta, jonka jälkeen odotettiin hetki tietoa jonon sijainnista.

Oltiin loppuviimein aika jonon loppupäässä. Kesti tovi et jono liikkui ja pääsin sit rauhoittelemaan itseäni aika kunnolla. Oltiin kummatkin enemmän tai vähemmän shokissa ja yritettiin helpottaa sitä puhumalla muista ryhmistä jne. Mut eipä se kovin paljon auttanut.

No kun oltiin siinä odoteltu hetki, päästiin sit tervehtimään poikia. Homma toimi niin, että meidät päästettiin tilaan 10 hengen ryhmissä ja ensin oli high 5, jonka jälkeen otettiin kuva. Olin meidän 10 hengen ryhmästä toisena ja kun käveltiin HISTORY:a kohti niin kyl siinä vähän rupes jännittämään.


"Nyt voitte mennä kättelemään jäseniä tai antamaan läpyt tai mitä tahansa.... tai no ei mitä tahansa, mut tiedättehän."Ensimmäisenä vuorossa oli Sihyoung. Kiitin keikasta hymyillen ujosti, jonka jälkeen annoin läpyt. Mut ennen kun ehdin siirtyä eteenpäin, Sihyoung antoi mulle läpyt takaisin ja siitä oli syntyä pieni läpsytysleikki. Oli hepokatti maantiellä poikittain ja niin edelleen. :'D

Sit Sihyoungin jälkeen oli Jaeho. Olin luvannut jonossa itselleni, et jos handshakessa on tarpeeksi aikaa, kerron Jaeholle, että hän on suosikkini. No tossa oli tarpeeksi aikaa joten... Annoin ensin läpyt ja kiitin. Sit keräsin rohkeuteni ja sain kun sainkin sanottua "you're my favorite" ääneen takeltelematta. Tän jälkeen Jaeho otti mun kädet käsiinsä, kiitti hymyillen samalla kun katsoi suoraan silmiin. Sit me vaan seistiin siinä tossa asennossa, koska Jaeho ei halunnut päästää irti vielä.Sit hetken päästä, joka tuntui tosi pitkältä, Jaeho päästi käsistä irti ja siirryin eteenpäin Kyungilin luokse. Tossa mun ja Jaehon "momentissa" oli kestänyt niin kauan, et Kyungil oli seurannut meitä. Ja kun sit siirryin hänen eteensä niin meillä oli jo siinä vaiheessa sellainen pieni katsekontakti, koska muistan tosta tilanteesta vaan sen et mietin, et Kyungilillä on tosi kauniit silmät! Jos en olis ollut niin coward niin olisin varmaan sanonut sen ääneen mut.

Sit Kyungilin vieressä oli Yijeong. Mun aivot lagas niin pahasti et hyvä kun kiitokset sain sanottua. Mut siis Yijeong oli vähän ujo ja sen hymy oli kyl tosi sydäntä lämmittävä.

Sit viimeisenä oli Dokyun ja heti kun pääsin siihen eteen niin Dokyun kiitti hymyillen. Mä kiitin takaisin ja heitin läpyt, jonka jälkeen Dokyun vielä kiitti vielä kertaalleen. "Thank you for being here" Mä olisin kovasti halunnut sanoa, kuinka paljon mä rakastan hänen ääntään ja toi lause oli ihan kielen päällä. Mut sit mua alkoi ujostuttaa tosi pahasti ja jäi awkwardisti lagaamaan siihen viistosti eteen. "should I say it so should I not"


Jos katsotte tarkasti alussa kun kuvataan yleisöä, saatatte spotata tutun naaman ja hatun. :DD

Mut sit meitä pyydettiinkin menemään jonoon ja kerrottiin miten me mennään sit kuvaan. Joten en sit sanonut mitään. Me mentiin kuvausasemiin. Ennen kuvan ottamista mä korjasin vähän asentoa ja katsahdin nopeesti taakseni. Sit käännyin ja pian kuva otettiin.

... mun ilme oli oikeesti niin kaunis et koin parhaimmaksi peittää sen tollaisella kauniilla paint sydämmellä, mihin yritin vääntää HISTORYn logoa. Sihyoung sai mut nauramaan tosi pahasti. Varmaan se vilkaisu oli joku "ilmeilykutsu" koska oltiin kummatkin kovin edustavia.Anyway kuvan jälkeen noustiin ja sit kun mentiin portaita kohti vielä kiittelin ja heilutin jäsenille. Sit kun päästiin takasin Glorian aulaan sain tavarat pöydille, multa lähti jalat alta. Sit vaa istuin hetken siin lattialla ja naureskelin tilanteelle jotain, samalla kun yritin selittää Mizulle siitä, että sain kun sainkin kerrottua Jaeholle, että hän on mun bias.

Tän jälkeen me sit käytiin hakemassa vettä ja mentiin myös haukkaamaan hetkeksi happea pihalle, jonka jälkeen sit mentiin takaisin saliin, koska siellä oli "after partyt". Siellä sit jammailtiin hetki, kunnes Mizun piti lähteä. Hetken pyörin itsekseni ja mietin et mitäs sit, mut sain sit liittyä Riminin porukkaan! (^o^)/

After partyistä ei taida olla mitään ihmeempää kerrottavaa? Siellä soi KPOP biisejä ja sit tanssittiin niiden tahtiin. :D PAITSI ihan siin bileiden loppupuolella kun suurin osa porukasta oli jo lähtenyt tuli Super Juniorin Sorry Sorry. SJ on mun ultimate group, joten toki tanssin mukana vaikka olikin vähän awkward koska olin sillon yksin. Mut siis en oo koskaan katsonut sitä koreografiaa kunnolla mut oon katsonut musiikkivideota ja kaikkea showta sen verran, et osaan kertosäkeistöä. Ja sit aika moni ihminen katsoi multa niitä liikkeitä. ( siis huomasin tän siitä, et aluks ihmiset vaa keksi omia liikkeitä koska ei osannu. mut sit kun aloin itse tanssia niin sit lähellä olevien katseet siirtyi muhun ja ne lähti matkimaan niitä liikkeitä ja jos mulle tuli blackout niin niilläkin pysähty tanssi. ) Tää oli siis vaan tällainen "on se jännä juttu" kommentti. Ihan hauska kokemus. :DPartyt kesti muistaakseni aina 1:00 asti, mut mulla lähti samoihin aikoihin bussi takaisin Tampereelle, eli lähdin sieltä sit vähän aikaisemmin kohti Kamppia. Kotimatka sujui ihan mukavissa merkeissä, vaikka bussimatka tuituikin kestävän iäisyyden, koska se poikkesi Helsinki-Vantaan kautta. Olin Tampereelle joskus 4:00 aikoihin ja kotiin pääsin 5:00 aikoihin.

~~

Oliko kukaan teistä keikalla? Jos olitte niin kertokaa toki omia tunnelmianne! o/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti