19.5.2013

09/05/2013

En tiedä miten te vietitte teidän helatorstaita, mut mä ainakin olin stadissa viettämässä aikaa kivojen ihmisten kanssa & kuuntelemassa kivaa musiikkia!


Eli päivä lähti mukavasti käyntiin sillä,et heräsin jo siin 6:45 ihan ilman mitään kelloa. Köllin hetken sängyssä kunnes raahauduin syömään aamupalaa, joka lopulta jäi yhteen jogurttiin ja kahteen kupilliseen kahvia. Koneella olo ja musan kuuntelun takia mun ajantaju meni ja jouduin enemmän tai vähemmän juoksemaan bussille puolivalmiina. Bussi tosiaan lähti 8:40. :D

Mulla oli yksityiskyytiä hetken aikaan eikä mun matkan aikana bussiin juuri montaa ihmistä tullutkaan. Tästä johtuen se oli jo tasalta kaupungissa, vaikka sillä yleensä kestää se ~30 minuttia. Kävin vähän nostamassa rahaa ja menin ostaa ruokaa rautatieasemalta. Sit hengailin siinä penkeillä odottaen matkaseuran (= SuviKamis & Aku [lalalalallase tunne kun ei tiedä miten pitäis ihmisiä kutsua :DDlalalla]) saapumista, eli n. puolisen tuntia.

Tästä sit lähdettiinkin kohti lipunmyyntiä. Liput ostettua, meillä oli aikaa hengailla ja jutella kaikkea. Meepu tuli samalla junalla, joten nähtiin asemlla ja vaihdettiin sananen jos toinenkin. ja saatiin oma "hytti" vai mikskä sitä kutsutiin. Se oli perheosastolla, mut enpä olis ihan heti osannut aavistaa minkälaiset paikat meitä odotti.


... kaikki meistä (ainakin näytti) oli vähän huvittuneita ku katsottiin ton oven takaa tätä. Se lipunmyyjä tais huomata meikäläisen henkisen iän ja päätti, et tää olis sopiva paikka. No mut mikäs siinä~ Junamatka sujui ihan mukavasti, ellei oteta yhtälöön huonolla päällä olevaa konduktööriä... mut mitäs, juteltiin, kuunneltiin musaa & Suvi sivisti mua, kun kuunneltiin sen soittimesta mm. ONE OK ROCK'ia. (En ollu ennen kys. bändiä kuunnellut, vaikka kuullut oonkin monessa yhteydessä.)

Loppujen lopuksi päästiin sit perille. Teru oli vastassa rautatieasemalla ja se ja Suvi lähti sit siitä jonnekin. Mä taas lähdin seikkailemaan Kamiksen ja Akun kanssa ja lähdettiin tsekkaamaan keikkapaikkaa... Se ei ollut niin helppoa kun olis voinu luulla mut löydettiin kuin löydettiinkin perille... ja hauskaa oli! :D Sit menin suoraa päätä jonottamaan Suvin ja Terun kanssa. Vähän aikaa jonoa tiirailessa bongasin viimein jonosta Shaton ja hiippailin siitä sit moikkaamaan.


Sit kun palasin takas omalle jonotuspaikalle, näin Reikun. Reiku tuli meidän luokse ja juteltiin hetki ja tehtiin kans fureja. Furit on esim. rakkaus, allekirjoittaneen mielestä~  Sit nyamo liitty seuraan ja juteltiin siinä hetki. Seurasin Reikua ja nyamoa heidän paikalleen, koska samassa odotusporukassa oli kans Aura, ja päätin moikata nopeeta.

Siitä sit pysyinkin paikallani suht. paljon. Jonotus meni loppujen lopuks nopeesti ja kivaa oli. Kuuntelin musiikkia, hengasin ja juttelin Suvin ja Terun kanssa ja niiden, jotka paikalle hetkeks tuli viettämään aikaa (= Shato, Rei jne.)! Niin ja tietysti juttelin ja vietin aikaa myös Kamiksen ja Akun kanssa, kun tulivat kaupunginkiertelyn jälkeen jonottamaan. :D

Sit viimein tuli se odotettu hetki, päästiin sisään.

Näytettiin liput ja maksettiin narikkamaksu. En kyl yhtään tykänny ku mun lippu repeyty siinä käsittelyssä, sniff ;u; </3. No mut ei se ainakaan menoa häirinnyt! :D Jätin tavarat narikkaan ja siirryin suoraan myyntipöydille. Olin tosiaan rahat ehtinyt sulloa taskuun jonottaessa. Pöydästä ostin Jenlaynin EP'itä kaksi kappaletta, yhden itselle ja toisen Nellille. Sit ostin kans Plunklockin photosetin.

 
Ei muuta kun tavarat paidan taskuun ja pitämään hauskaa lämppärinä toimineen Jenlaynin keikan alkaessa. Itse siirryin taka-alalle Meepun luo, koska siellä oli enemmän tilaa. Tavallaan oli aluks vähän surullista ehkä nähdä, kuinka ihmiset ei kamalasti tehneet mitään, ainakin takaa näytti siltä. Mut kyllä moni siinä keikan aikana lämpeni. Ja en mä loppujen lopuksi siihen ehtinyt/viitsinyt kiinnittää huomiota, koska omapahan on asiansa jos eivät tykkää tms. \(^^;\) Itselläni oli anyway hauskaa ihan alusta loppuun. Mulla oli soinut Lonely Fall päässä jo hyvän aikaa sinä päivänä, joten oli enemmän kun ihanaa kuulla se heti ensimmäisenä. ;3; 

Keikan jälkeen Jenlaynin jätkät tuli sit salin takaosaan. Siellä sai sit mennä puhumaan ja hakemaan nimmareita~ Itsekin kävin muutaman sanan vaihtamassa ja hakemassa nimmarit kumpaankin levyyn.


 
Anteeksi siitä, että mun skanneri ylivaloitti näitä kuvia. Skannerilla tosiaan on
nää EP'n kuvat & photocardit ja "julistehommelin" kuva, jossa lähinnä
vaan Plunklock.
 
Sit olikin Plunklockin vuoro näyttää energiansa ja täyttää Gloria musiikilla! Mä en tosiaan ollu kuunnellut Plunklockia kovinkaan paljon aikaisemmin, aika uus bändi siis mun listoilla. Tän takia mulla ei mitään suurempia odotuksia keikan suhteen ollut, mut vaik oliskin ollut niin ylitti ne loistavasti. (keikkakuvat ei oo sit mun ottamia, ne on otettu facebookista. Laitan linkkiä kun löydän ja tosiaan toi keikan lopulta kuva on Halon omaisuutta ;3;)
 
 

Itse olin yllätys yllätys takarivissä Meepun kanssa. Oltiin aika lähellä takaseinää ja meillä oli ihanasti tilaa oikeesti riehua ja tehdä fureja. Niitäkin, joissa pitää liikkua!(!!!!!11!) Sit ku joissakin MC'issä jäsenet puhu japania, Meepu suomens sen sit mulle, jos en ymmärtänyt.


Yhdessä kohtaa Halo oli japaniks sillee "te takarivissä, tulkaa eteenpäin". Käännyin sit Meepua kohden, johon hän sit "Se sano et eteenpäin" ja työns muo eteenpäin muutamat askeleet. Olin sillee "wtf tapahtuu" ja pysäihdyin sit siihen suunnillee puolenväliin ihmisröykkiön viimeisistä ihmisistä. Sit Halo vään käänty kattoo sinne päin, teki sormellaan sellain 'tännepäin" liikettä ja sano "c'mon c'mon", josta sit vähän rohkaistuneena kipitin ihan ihmisröykkiön takaosaan. Siinä sit jotenkin tuntu, et energia nousi vielä asteen korkeemmalle, jos on mahdollista.

valotus on huono, ei se oikeesti oo pinkki! :D

Ennen encorea kävin ostamassa vielä Plunklockin julisteen, joka makso 5€. Oon hyvin tyytyväinen, koska julisteet on kivoja ja ne on niin lutuja. ;u; ja materialistiminäni kiittää, eikä 5€ menetys tuolloin tuntunut lompakossa paljoakaan!

Encore alko siitä kun Seishou tuli ensin lavalle huudattamaan yleisöä. Tän jälkeen tuli Pinky, joka joi ykkösellä tölkin Redbull:ia (? en muista tarkkaan, mut jotain energiajuomaa se oli:D) ja Harukan tullessa lavalle, hän joi puoli pulloa lakkalikööriä(?)... joo. Sit yleisö laitettiin mukailemaan ≠:n alun melodiaa. (Tajusin sen,et se on just tää kappale, kun kuuntelin sitä tänään ensimmäistä kertaa koneelta... fail)

Mä en muista oikeesti yhtään mitään settilistaa, koska
a) En tiennyt moniakaan kappaleita etukäteen. Sen verran tiedän et ne soitti キミボク ~Song of Future~ :n! :D
b) Olin keikalla niin kikseissä et pidin hauskaa enkä kuunnellut milloin mikä biisi tuli


 

 
Vielä yksi kuva Seishousta, koska se oli vaan niin syötävän suloinen~ ;3
 
Encoren päätyttyä, jäsenet kiittelivät fanejaan. Ottivat kuvia ja lähtivät taka-alalle valmistautumaan nimmaritilaisuuteen, "じゃまた, next year" -lupauksen kanssa. (nähdään seuraavana vuonna)
 
 
Tässä välissä mä lähdin tapaamaan nopeesti ihmisiä siihen about lavan eteen, ja Suvi sit vetäskin mut jonoon, siihen hänen eteensä. Juttelin sit siinä ja tajusin,et tulisin oleen nimmaritilaisuudessa heti kolmantena. Siinä vaiheessa alko pikkuinen paniikki iskeä. Meepu lupas pitää mun huivia ja julistetta, et sain vapaat kädet antaa niitä photosetin kuvia nimmaroitavaks. Sit pian ne tulikin ja voin sanoa, et en sinäänsä muista niin kovin paljon nimmaritilaisuudesta, ainakaan kaikilta osilta.
 
(varoitus, voi sisältää "pientä" fangirlingiä~~)
 

Ensimmäisenä pöydän päässä istui Seishou. Menin siihen paikalle silleen suht. ujosti ja ojensin/liutin pöydän kautta kuvan. Seishou otti sen, kirjotti nimmarin ja ojensi sen sit ujosti hymyillen, ja sanoen thank you. Itse yritin siinä sit sopertaa jotain "arigatou" tyylistä.Seishoun vieressä istu sit Halo, yhtä energisenä kun keikalla. Siinä sit ojensin kuvan ja kirjoitettuaan, Halo otti sit kädesti kiinni kätelläkseen ja sanoi thank you / kiitos, jotain sen tapaista sit suoraan silmiin katsoen. En oikeesti muista koko hetkestä mitään, koska menin niin lukkoon / shokkiin, koska en osannu odottaa mitään sellaista. Olin vaan sillee "se koskee mua... ;uuuu;" en ees muista sanoinko mitään "thank you":ta, sopersinko vai sanoinko ylipäätään mitään. : D Kyllä, tällaista pintä Halo -fangirlingiä oli luvassa. ;3;
 
 
 Mä en oikeestaan muista mitään siitä hetkestä, kun Harukan eteen tulin. Varmaan alku meni sillä pienesti rutiininomaisella kaavalla, annoin kuvan ja Haruka kirjoitti siihen. Ojentaessaan taisin ojentaa kättä kätteläkseni, jolloin Haruka sit kättelikin hymyillen ja sopersin thank you:t siinä.
 
Pinkyn kohdalla Pinky tosiaan otti sen kuvan ja kun nimmari oli kirjoitettu, sain sen takaisin kättelyn ja thank you & kiitoksien kera. Otin sit kuvan käteeni ja kiitin Pinkyä sanoen "arigatou". Pinkyn ilme muuttu vielä 10 kertaa aurinkoisemmaks ja hymyillen se näytti mulle peukkua ja sano "good". Oikeesti, se mies oli jotain ihaninta iknä! ;----;
 
Tän jälkeen kävin moikkaa Reikua, nyamoa ja Auraa, jotka oli siin ihan lähistöllä. Näin myös Suskin, jota aikaisemmin en ollutkaan huomannut, mut oli kiva nähdä näissäkin merkeissä (yleensä nähdään parailun merkeissä! :D). Sit meninkin narikkaan hakemaan mun tavaroita ja suuntasinkin Terun ja Suvin luokse (tai siis Terun, joka odotti Suvia vessojen ulkopuolella, penkeillä).
 

Me nähtiin tommoset "julisteet" siin seinällä ja kävin sit kysyy lähellä olevalta staffilta, et voitaisko saada tommoset. Sit se oli vaan silleen "no, eipä me niillä kai mitään tehdä niin ottakaa vaan". Niitä oli tosiaan kaks, joten saatiin kummatkin tommoset ja oli semmonen "gigglin'gigglin'" fiilis. En tiedä miks, mut ainaki mun teki mieli kikattaa/nauraa kaikelle. Teru lähti vähän aikaisemmin bussille, joten jäätiin oottaa Suvin kaa, et Kamis ja Aku tulee meidän luokse + itse ainakin pakkasin ostetut tavarat kassiin + otin sieltä "takin", joka oli just iltaa varten mukana. Ennen ku lähdettii junalle, mentiin sanoon vielä heipat Shaton ja Hipsun porukalle~
 
Ennen junan lähtöä me hengattiin rautatieasemalla. Aura oli meidän kans vähän aikaa ja juteltiin vähän kaikesta. Sit mentiin ulos bussipysäkille kattoo, millon Auran bussi lähtee. Siihen tuli sit semmonen about keksi-ikäinen mies, joka oli ... ottanut muutaman oluen liikaa. Se sit tuli kyselee meiltä, onko meil tupakkaa. Sit se lähti kyselee kaikkee muutakin. Sit kun sen jutut lähti menee "Sulla on seksikkäät muodot" (Auralle), me päätettiin ottaa livohkat, mikä ei tapahtunutkaan niin... helposti. Kyseinen mies meinaan seuras meitä hetken, mikä teki tilanteesta entistä ahdistavamman. Onneks se oli ehtinyt kadota, ennen kun Auran piti lähteä bussille~!
 
Me tosiaan jäätiin hetkeksi rautatieasemalle sisään Suvin kanssa. Puhuttiin kans vähän lisää, kunnes päätettiin lähteä meidän junalle. Se oli tosiaan sellainen pikajuna, jolla kesti se ~3 tuntia Tampereelle. Meidän paikat oli samassa vaunussa ku Kamiksen ja Akun (ostettii automaateista), niin siirryttiin sit muutama penkkirivi eteenpäin,et pystyttii juttelee paremmin. 
 

Sain lisää hiluja lompakkoon, kun Suvi maksoi junalippunsa käteisellä. Loppujen lopuksi ei meinannu toi kolikkotasku ees mennä kiinni, kun 5 ja 10 senttisiä oli ihan mukavasti. XD

 
 
Tää oikeesti kertoo musta pelottavan paljon. Mä kävin sit siin illalla facebookissa katsomassa jäsenten kirjoitteluja (twitter ei toiminut) ja inisin/vinguin siinä sit niille, koska oli liian ihania. Oli semmoinen "en oo vie kotona, mut voinko mennä uudestaan", fiilis päällä. Lisäks tää jatku seuraavina päivinä, jos näin jotain kuvia jostain jäsenestä. Melkein aina siinä oli semmonen *epämääräistä ininää* kohta~
 
Junamatka tosiaan meni hyvin ja suht. nopeesti verrattuna aikaan. Ihmiset vaunussa yritti kaiketi nukkua, mut me taas yritettiin pitää väsymys pois silmistä. Kuvia tuli otettua paaaaljon~ Siis muiden kameralla! Siinä oli "pientä" riehumista, mikä ainakaan mua ei haitannut yhtään. Tampereella sit Kamiksen ja Akun kyyti jo odottikin, itse odotin hetken kunnes isä tuli hakemaan ja Suvi odotti vielä siitäkin hetken.
 

Valitettavasti keikkakaan ei sujunut aivan mutkitta, vaan osa tais unohtaa, et jrockaritkin ovat ihmisiä, eivät superolentoja. Oon puhunut tästä jonkun verran muuallakin, joten miksen sit täälläkin. Itse en kaikkea nähnyt, mut en tiedä Harukan kouriminen ja lavalta alasveto ei ollut kovin coolia~ Ei yhtään. Etenkin kun itse artistia itseään voi sattua (kaiketi sattuikin?) ja myös siinä edessä olevia faneja. Haruka itse pyysi heiltä anteeksi, vaikkei itse tehnyt mitään väärää~

Myös Seishouta lääpittiin, vaikka herra itse näytti nyrpeää naamaa. Vois luulla et siitä vois jo päätellä, et tästä ei tykätä ja sen vois lopettaa. Mua ei itseäni haittaa ollenkaan, jos se on lääppimisenkohteelle ok, mut... nou~

Niin ja itse huomasin kans moshaamisen yms. keskeltä et Halokin meinattiin vetää lavalta(?). Ainakin repiminen oli kovaa, ja herra notkahtikin alas päin. En nähnyt tarkemmin mitä siinä tapahtui mut~

Lyhyestä virsi kaunis ~ Itselle ei onneksi jäänyt paha maku suuhun tästä, vaikka tietysti harmittaa jäsenten takia. Seuraavalla keikalla sit kaikki käyttäydytään hyvin, ettei tuu mitään inhottavia muistoja Suomen keikoista, eikös. :'3
 
Oli tosi jees päivä! Oli ihana päästä keikalle piiiiiitkästä aikaa ja oli kyl paras helatorstai ever! ;3 Oliko joku teistä keikalla? Jos olit(te), minkälaiset fiilikset jäi? : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti