15.5.2013

Vappuja + the music video of April

Klara vappen, bara vatten - Glada vappen, spara vatten

Hejsan ihmiset! Vappu meni jo hyvän aikaa sitten, mutta sekös mitään häiritse. Eli palataan ajassa muutamia päiviä taaksepäin, aina päivään 30.4.

Vappuaatto

Meillä oli suht. normaali päivä koulussa. Ainoa eroavaisuus oli, et mentiin RO tuokion jälkeen katsomaan Sorin sirkuksen tekemää ohjelmpiaa ja päästiin ruotsin tunnilta aikaisemmin, jos oltiin palautettu kirjoitelma. Tunnollisuus palkittiin --eiku. En kyllä koskaan palauttanut sitä ajoissa silloin, muutaman päivän myöhässä mut oh well~

Bussissa sit laitoin viestiä Merille, koska oltiin puhuttu et mentäis yhdessä porukalla Mixeihin. Siinä sovittiin aikaa yms. Kotona mulla olikin sit vähän hommaa, koska tapani mukaan olin jättänyt kaiken viimetinkaan. Hyi minä! Ensin vähän laitettiin pakkelia naamaan, et näyttäisin inhimillisemmältä eliöltä ja kehtaisin olla kuvassa. Aamullahan oli tosiaan tullut vähän kiire, koska... no niin!

Ensin siis otin kuvan We want Jrock bands to Finland -projektiin, josta kirjoitinkin aikaisemmin postauksen. Sitä voitte selailla täältä. Lopputulos oli sitten (kutakuinkin) tämän näköinen:

 

Tän jälkeen sit oli muuta pientä valmistelua, kuten vaatteet, hiukset yms. Lisäks kirjoitin nopeeta kommentin, et pystyin edelleen pitää mun lupauksen uudelle vuodelle (kommentti per kuukausi). Kaiken tän takia (+ koska paljon aikaa meni myös koneella, köhköh) meinasin myöhästyä alkuperäisestä aikataulusta. Onneks isä oli kiva ja heitti mut sit kaupungille. Menin klo 20:00 Merille ja Sallalla, siellä oli Ellu, Saana ja Merin opiskelukavereita. Myöhemmin tuli vielä lisää ihmisiä ja juteltiin. Pääsin käyttää sit englantia tälleen käytännössä ja vähän ajan kuluttua kommunikointi ei ollut niin takkuista.

~22 lähdettiin Mixeihin (Meitä lähti sinne mun ja Merin lisäks Ellu, Saana, Méng, Emmi & Red. Nelli tuli porukkaan kans vähän myöhemmin~ ^^), tai siis oltiin vähän vajaa kys. yökerhon ovien takana. Oltiin ensimmäiset koko paikassa, kun ei muistettu et se olis auki sunnuntain aikataulujen mukaan. No mitäs pienistä. Pari juomaa tuli otettua ja tanssilattiallakin pyörähdettiin kaksi kertaa. Oli tosi hauskaa, kun pääs jutteleen ihmisten kanssa. Méng tosiaan oli alkujaan kiinalainen, joten pääsin sit näyttää mitä olin oppinut niillä mun parilla kiinan kurssilla, vaikka about 3/4 onkin jo haihtunut muistista.

Mixein musiikista parhaiten mieleen jäi:
(jälkimmäisessä tosin olin ylhäällä juttelemassa, enkä tanssilattialla~)
 
Vartin yli yks lähdettiin sit pois yökerhosta Merin, Ellun, Saanan ja Nellin kanssa ja mentiin viereiseen Heseen hakeen vähän yöpalaa ja kun oltiin syöty, lähdettiin sit nukkumaan. Olin kotona tyyliin joskus kolmen aikoihin. :D
 
Vappu

 
 
Heräsin joskus ~12 aikoihin, ehkä? Viestiteltiin Nellin kanssa, et nähtäis kaupungissa ja lähdinkin sinne siinä 3 aikoihin. Nähtiin sit kaupungissa ja käveltiin ympäriinsä. Katsottiin Suomineitopatsaan lakitus ja hetken aikaa Teekkarikastetta. Sit mentiin syömään Subiin ja kierreltiin pariin kertaan vapputorilla. Sit jäätiin hetkeks koskenrantaan juttelemaan ja odottelemaan Meepua, jolle oltiin aikaisemmin tekstattu ja sovittiin et nähdään. Pian Meepu sit tulikin ja koska oli vähän ikävä tuuli, lähdettiin kävelemään. Sit mentiin juttelemaan Teerenpeleen ja kuuntelemaan (hyvin mielenkiintoista) keskustelua aiheesta "kumpi on parempi/helpompi käyttää ruuanlaitossa - pakastelohkoperunat vai pakastekermaperunat" Tästä sit siirryttiin Raideriin juttelemaan.

Tälläinen vappu siis. Oli ihan huippua nähdä kaikkia kivoja ihmisiä ja puhua uusien kanssa~ Kaikki oli niin kivoja ja sellai~ Ja kerrankin olin koko vapun ul... enemmän tai vähemmän ulkona, mut poissa koneelta. (;

~○~○~ MUSIC VIDEO OF THE MONTH ~○~○~
 
 
Uuh, ekaa kertaa suomeksi~ ;3 Anyways, huhtikuu oli taas vähän vaikee kuukausi tätä varten, koska oikeestaan _yhtä tiettyä kappaletta_ ei erottunu. Se oli vähän semmonen, sekametelisoppa, jos voisi sanoa. Päädyin kuitenkin tähän Circle of life:en, koska...  koska leijonakuningas ;u;  koska tykkään tästä kappaleesta ihan sikana! Meillä on siis Elton Johnin parhaat rakkauslaulut (Best love songs), tai vastaava, ja oon ominut sen lähinnä tän ja Can you feel the love tonight biisien takia. Jossai huhtikuun puolessa välissä mä sit latasin levyn koneelle ja siitä lähtien oon hypettänyt tota kappaletta ihan kympillä, soi vähän joka välissä ja ensimmäisenä kappaleena bussille kävellessä, ihan näin esimerkkinä.
 
Mä yleisesti pyrin pitää tän osan yhdessä kappaleessa, mut koska tää nyt myöhästy niin paljon, niin hyvitykseksi ajattelin laittaa kans toisen kappaleen~ tai oikeastaan kaksi, samalta artistilta.
 
 
Mä en ollut seurannut Alexander Rybakia piiiiiitkään aikaan. Fairytale huuman jäljiltä herran tekemiset jäi vähän pienempään huomioon. Mun piti valita ruotsin puhekurssille joku pohjoismaalainen henkilö, josta tehdä pienimuotoinen esitelmä, joten valitsin Rybakin. Sit löysin paljon uusia kappaleita ja etenkin nämä kaksi on osoittautuneet omalla kohdalla varsinaisiksi korvamadoiksi, vielä pahemmiksi kun Fairytale. Ylempi siis Europe's Skies ja alempi Suomi. Monia meidän luokkalaisia huvitti kun soitin jälkimmäisen koska.... no kuunnelkaa niin tiedätte. ;3 Ite tykkään kummastakin etenkin musiikin takia, etenkin Europe's skiesin alku on rakkaus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti