30.8.2013

Leiriä ja kuulumisia ♦

Heipä hei.

Oon kyl nyt harvinaisen laiska ja huono bloggaamaan. Alotan aina postausta, mut sit jätän sen kesken ja se vaan ...jää. Viikolla on energiat pois, koska koulu ja viikonloput tuntuu vaan hujahtavan silmissä. Hui~ Huomasin tässä et ruotsin kuuntelu lähestyy huolestuttavan kovaa vauhtia! Anyway, yritän nyt saada tätä blogia ajantasalle ettei sit tuu taas sellasta "no mun pitäis tehdä tämä ja tämä postaus ja.... " juttua.

Tässä postauksessa mennään nyt ajassa taaksepäin ja asettaudutaan ajankohtaan 3.-4.8.2013.

~ ♣ ~ ♣ ~

Meillä oli tosiaan Tanparan kesäleiri. Itse menin paikalle hieman aikaisemmin, koska äiti lupasi heittää minut samalla kuin heitti Tuizin kaverilleen. Käytiin kaupan kautta hakemassa tavaraa nyyttäriä varten ja ostettiin samalla jäätelöt. Istuin hetken aikaa rannassa yksin, lueskellen ruotsia. Pikkuhiljaa ihmiset tulivatkin paikalle ja aloitimme leirin paraparaopetusosuuden.


Meille siis opetettiin päivän aikana neljä tanssia edellisiltä kausilta. Näiden lisäksi me myös tanssittiin/muisteltiin niitä kappaleita, mitä iPodista sattui tulemaan. Me myös fiilisteltiin musiikkia jrockin ja kpopin tahdilla. Taidettiin ensin tanssia Annin kanssa Oppa Oppaa ja sit kuunneltiin kans vähän Sujua. Lopulta alettiin kans tanssia / tehdä fureja jrockin tahtiin. Me tanssittiin mm. SuG:in five Starz ja Love Scream Party. Lisäksi tanssittiin An Cafen Natsu Koi Natsu GAMEa.

^ Tätä me sit kuunneltiin ja "tanssittiin" kumpanakin päivänä

Leirin jälkeen lähdin kipittelemään kohti bussipysäkkiä, mut sit lähdinkin jostain ihme älynväläyksestä kulkemaan ylöspäinmenevää polkua. Pian siihen sit tuli portaat ja olin jo aikaisessa mennä takaisin alas, mut sit mun takana olikin ihmisiä enkä kehdannut perääntyä vaan lähdin urheesti kipuamaan portaat ylös.


Ylös päästyäni tajusin, et olin Pyynikin näkötornin juurella. En jaksanut kävellä takaisin pysäkille, joten päätin sit vähän urheilla lisää ja käppäilin siitä sit kaupunkiin ja siitä sit hyppäsin ensimmäiseen bussiin ja lähdin kohti kotia.

Seuraavana päivänä lähdin sit bussilla kohti kaupunkia. Ostin vähän juotavaa nyyttäreitä varten ja jatkoin matkaani kohti rantaa. Olin jälleen kerran ensimmäinen ja käytin aikani hyödyksi ja opiskelin taas vähän ruotsia. Pian sit ihmisiä alkoi tulla paikalle. Sunnuntaina myös Hanna pääsi paikalle, muutoin oli sama porukka kuin edellisenäkin päivänä. Ohjelma oli pretty much sama, syötiin ja tanssittiin. Yhdessä vaiheessa Tytti ja Anna lähti uimaan, jolloin me sit alettiin taas kuunnella jrockia ja kpoppia. Sunnuntaina mentiin sit suht. paljon kaikkee An Cafe -fureja mm. Odoru Meruhen Tokei ! ♥ Anni kans tanssi meille (kun kauniisti pyydettiin :'D) EXO'n historyn, jonka hän oli opetellut Saksassa ollessaan. Oli muuten aika hienon näköistä, muutenkin se tanssi on ihan sairaan kiva ja mä haluun opetella sen kans joskus. (Lista opeteltavista biiseistä vaan kasvaa ja kasvaa....)


Leiristä on joo kuvamateriaalia (ei tosin mun kännykällä/kameralla), mut niitä ei oo tullut vielä ihmisten ilmoille. Mut oli kyl superkiva viikonloppu (mitä muuta voi olettaa kun on hyvää syötävää, kivoja ihmisiä ja tosi jees musiikkia !) ja sää oli vihdoin meidän puolella. Mut tosiaan, kuvamateriaalin varalta (ja muun informaation varalta) kannattaa tsekkailla Tanparan sivuja. Toki voin täälläkin ilmoittaa sitten, kun materiaalia tulee. Mä niin haluisin laittaa kaikki biisit, mitä tanssittiin, mut arvatkaa vaan kuka muistaa ne. |D


~ ♣ ~ ♣ ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti