2.7.2013

Ihmisiä + the music video of month

Hauskaa Heinäkuuta ~ o(´∇`*o)
 
 
Varmaan kesä on edennyt jo näin nopeeta, vaikken oikeesti oo ees mitään tehnyt. :'DD Paitsi fangirlänny itsekseni joillekin jutuille, nähnyt yks tai kaks kertaa kavereita ja lagannu huoneessa, koneen äärellä 24/7. Miten niin kesällä kuuluis olla ulkona?

Mä oon aina iltaisin innostunut tekemään itselleni erilaisia kylmiä juomia. Tää alko siitä, kun meille ostettiin uus purkki pursotettavaa kermavaahtoa (tai jotain sen tapasta). Tykkäsin aina aikaisemmin tehdä tän tapaisia kaakaoita jne.

Sit kun aineet (tarkoitan tässä kaakaojauhetta) alkaa olla lopussa niin siitä sit keksii kaikkee jännää korviketta. En nyt paljasta mitä tässä oli, mut hyvältä se maistu, vaikka itse sanonkin.
Mut jos sit menisin siihen pääaiheeseen. Nyt viime viikkona oon jopa onnistunut saamaan itseni ulos huoneestani. Toissaviikon sunnuntaina mä löysin itseni mun serkun rippijuhlista. Mä en tosiaan ottanut itse juurikaan kuvia, koska mulla oli ainoastaan mun kännykkä mukana. Sen takia ette ns. päätähteä näe.
 

Itsestäni ehdin tosin napata kaksi kuvaa, että näätte, millaisessa asussa sit kävelin paikalle. Oli ihan pakko ottaa kuva kun oli niin hyvä peili siin eteisessä. :'D Tosiaan toi mun mekko on sama,  mitä käytin itse omissa rippijuhlissani.
 
Juhlat tosiaan alko sillä, et mentiin katsomaan itse konfirmaatio kirkkoon. Sieltä sit siirryttiin ulos, missä jutteltiin hetki tuttujen kanssa ennen juhlapaikalle siirtymistä. Oltiin ensimmäisten joukossa ja siellä sit kohteliaisuuden nimissä käteltiin muita vieraita, tuntemattomille kerrottiin nimet jne.
 

Eka oli tosiaan tarjolla pääruokaa. Se oli hyvää ja sitä oli paljon, kuten varmaan voitte mun lautaselta huomata. Siellä oli toki kalaakin tarjolla, mut sitähän ei tosiaan mun lautasella tulla näkemään, ellei mua sit pakoteta haulikon kanssa.

Olin tosiaan näissä juhlissa aikalailla Kaisiksen kanssa. Juteltiin kaikenlaista jne. Sit kun oltiin saatu syötyä, me alettiin sulatella tulevaa jälkiruokaa varten. Siinä olikin sit aikaa kuvailla kaikkea kivaa. Kännykät vaan esille ja silleen~ |D. Jälkiruoka koostui tosi monista herkuista, oli kahta erilaista kakkua, keksejä, pullaa ja juomapuolen hoiti tee, kahvi, vesi ja mehu.


Oli kyl ihan kivat pippalot, vaikken kamalasti välitäkkään sellaisista juhlista, jossa en tunne monia ihmisiä. Mä en kuitenkaan ole kaikista luontevin tällaisissa tilanteissa. Oli kyl kiva yllätys, et siellä oli niinkin monta tuttua naamaa, johon on mm. serkun synttäreillä törmännyt.







Keskiviikkona (26.6.) näin Tuulia. Mentiin niille, mut käytiin ennen sitä Orimuskioskilla ostamassa jäätelöt. Maistoin ensimmäistä kertaa sitä Jättis Kaktusta ja oli kyl ihan hyvää se~ Tuulilla juteltiin vähän kaikesta ja Tuuli keitti meille myös kahvit. Illemalla katsottiin myös Sweeney Todd, koska en ollut nähnyt kys. elokuvaa aikaisemmin. En myöskään katsonut näyttelijäkaartia (koska yleisesti näyttelijöiden nimet ei sano mulle mitään... jos ei siis puhuta esim. Johnny Deppistä), joten oli aika hauska yllätys, kun huomasin et siinä oli aika paljon näyttelijöitä, joilla oli myös rooli Harry Potter -elokuvissa.
Tuulin kissa Marski ;u;
Lauantaina osallistuin sit the GazettE -projektin Tamperemiittiin. Miitti starttasi keskustorilta kello 12 ja meitä oli mukana (mun lisäksi), Shato, Iitu, Kirsikka, Elina ja Pirita. Sit kun kaikki löys tiensä tapaamispaikkaan, lähdettiin kohti Heseä.


Me mentiin tosiaan Heseen syömään ja siitä lähdettiin kohti East Asian Mart:ia, joka on siis Tullintorilla. Sieltä ostin itse vähän Mansikka Aloe -juomaa, Ramunea ja koalakeksejä. Kun ostokset oltiin tehty, siirryttiin istumaan sellaisille tuoleille ja hengattiin siinä sit hetki. Kaikki sai aukaistua omat Ramunensa ilman, et mikään niistä kuohui jne.

Tästä lähdettiin sit talsimaan takaisin keskustorille, tosin käytiin Shaton kanssa kaupassa asematunnelissa. Kofeiiniriippuvuuden huomaa ihan mukavasti tälleen, kun ei oo juonu paljoa kahvia aamulla jne. Oli pakko käydä hakee jotain, mikä auttais lagauksen kanssa. Keskustorilla jaettiin ilmaisia jogurtteja. Oli kiva välipala siinä. Sit alko sataan, joten siirryttiin Siperiaan ja Aschan coffeeseen. Mentiin istuun sinne ylös ja siellä sit istuttiinkin vähän aikaa. Jutut oli välillä vähän omaperäisiä, mut ainakin ne pysyi kivasti the GazettE:ssa. :'''D

Mä en yhtää tiedä, kauanko me siellä kahvilassa lopulta istuttiin, mut varmaan aika kauan. Sit Kirsikan ja Elinan pitikin lähteä, joten jäätiin sit nelisteen sinne ylös. Vähän tän jälkeen tajuttiin,et unohdettiin ottaa niitä miittikuvia.


Minä, Iitu, Shato & Pirita
(c) Shato


Me lähdettiin aika pian sit sieltä kahvilasta ja käveltiin suoraan Finnkinoon ja sinne vessaan. Ennen kun jatkettiin matkaa niin otettiin (tai no Shato otti~) meistä kuvia peilin kautta.

 
Ihan tälleen btw, mut kyl mun kelpas kun vessasta löyty tämmönen kaveri seinästä. : DDD
 

 


Me tosiaan sit jäätin hetkeks siihen Finnkinon ulkopuolelle, koska sade oli pretty much lakannut. Näin nopeesti Jossun ja Susun (en tiedä miten mun pitäis kutsua, mut~), kun he olivat kävelemässä Siperiaan. Kipaisin siitä sit perään ja vaihdettiin nopeesti kuulumiset.

Kun tulin takaisin miittiporukkaan, päätettiin lähteä vaeltamaan jonnekkin. Käveltiin hetken aikaa kaupungilla, kunnes päädyttiin keskustorin Coffee Houseen.
Siellä sit vietettiin taas vähän aikaa, ehkä joku puolisen tuntia. Ja muistin jopa ottaa mun ja muiden ostoksista kuvan (koska Aschan coffeessa se jäi). Jossain 19 aikoihin(?) me lähdettiin sit kahvilasta. Iitu meni linja-autoasemalle ja me muut lähdettiin kohti rautatieasemaa.
 
 
Sit seuraavana päivänä, eli sunnuntaina, näin taas kavereita. Tällä kertaa nähtiin paraparan merkeissä. Meillä alkoi tosiaan Tracon -harjoitukset ja nähtiin klo. 17 Tamperetalolla. On kyl kivaa päästä tanssimaan ryhmän kanssa ja ootan innolla minkälaisia kikkoja me saadaan esitykseen ujutettua tällä kertaa. Biisithän me jo tiedetään. ;3


Mun look oli tosiaan tälläinen. Toi leopardikuvioinen paita oli Gina Tricotin alesta. Noi shortsit sit puolestaan oon hommannut Tukholmasta, jostain keskustan kauppakeskuksen kaupasta. Ja toi toinen kuva on vaan tommonen "yritin olla söpö (^^;)7" tyyppisiä kuvia. :DD No ei, yritin ottaa aika minimaalisesta meikistä kuvaa (oli kuuma,ettei viitsinyt liian paljon pakkelia laittaa), mut valotus meni aika ...niin~

Mut tällästä. Tällä viikolla lisää paraparailua ja juhlimista ~ NIIN JOO, sain siivottua myös mun huoneeni! Se ei oo ollu about. vuoteen oikeesti siisti. Viimeks varmaan kun Miisa tuli meille viime elokuussa, että... : DD Ihan kivaa vaihtelua tämä. Kuvaa ei ole vielä, mut ehkä sellainenkin tulee jossain vaiheessa~ ;3

~○~○~ The music video of June ~○~○~
 
 
Hei hei, pitkästä aikaa oikea _musiikkivideo_! Eli luvassa olisi Henry (ft. Taemin & Kyuhyun) - TRAP
 
Eli siis tosiaan, tää julkaistiin täs kesäkuun alkupuolella. Mä kuuntelin tän sillon 7. päivä ja olin sillee "iha jees". Sit kun myöhemmin kuuntelin uudestaan, tää alko jotenkin kierosti koukuttaa enemmän ja silleen. Koko kesäkuun (etenkin lopun) oon vaan popittanu tätä täysillä. Ihanaa kun SM huomasi Henryn lahjakkuuden, et Henry pääs sit kokeilemaan siipiään myös soololla.

Noi pianokohdat on jotain ihan sairaan hienoa. Se jotenkin erottaa ton kappaleen muista viimeaikoina julkaistuista. Olis ihan hauska tietää kauanko Henry oikein on kys. soitinta soittanut. Itselle tulee pienet alemmuudentunteet, kun en oo lähellekään noin hyvä soittaja. :'DD Semmonen "en enää ikinä koskekaan pianoon *^*" --eiku.


2 kommenttia:

  1. Höhlä, kun en päässyt miittiin:( Pitää näkyillä sitten joskus muulloin!

    (pst, "tosiaan"x11 ...:'D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä~! :c Mut onneks miittejä tulee uusia. Ja juu, niin pitääkin! (^u^)/

      (...hupsista :'DD Hyvä kun sanoit,en muuten olis huomannutkaan. Täytyykin yrittää kattoo tarkemmin, mitä kirjottaa + yrittää kitkee tota sanaa jokavälistä. : D)

      Poista