27.7.2013

Haaste。

Hellou !
Eli siis Nocturnal antoi minulle haasteen (Kiitos :3 ), johon vastailen nyt. Hänen blogiinsa pääsette TÄSTÄ.
Pidemmittä puheitta, mennään asiaan. Mulle tuli taas vähän selittelyä niin lihavoin sit noi pääkohdat, jos että saatte tietää pääkohdat, jos koko tekstiä ei innosta lukea. ^w^

~♦~♦~

Idea: kerro 10 asiaa itsestäsi, sitten vastaa haastajan antamiin kysymyksiin ja lopuksi keksi omat 10 kysymystä seuraaville bloggareille, jotka haastat tekemään saman.

10 totuutta minusta:

1. Mun lapsuuteni rakentui aikalailla Disney -leffojen varassa, jonka takia rakastan niitä klassikkoleffoja. (Vaikka etenkin prinsessaleffoja on tosi jäätävä katsoa tälleen vanhempana, kun kaikki ei ookkaan niin sadunomaista ja täydellistä, mitä pienenä kuvittelin!) Tän takia mä haluaisin kerätä kaikki (mun mieltämät) klassikot hyllyyni ja omistankin jo seuraavat: Leijonakuningas, Kaunotar ja Kulkuri, Kaunotar ja Hirviö, Tuhkimo, Mulan, Alandin ja uusin tulokas, Herkules.

2.  Mä oon tosi awkward puhelimessa. Mä vältän parhaani mukaan ihmisille soittamista ja kaikki palvelupuhelut (esim. kun piti varata aika kampaajalta wanhoja varten) on mulle ihan ylivoimaisen vaikeita. Sen takia pyrin hoitamaan kaiken mahdollisen tekstiviesteillä. Tässäkin toki moodista riippuen poikkeuksia, mut etenkin puhelun lopettaminen tuntuu olevan kaikista jäätävin ongelma kun ei tiedä pitäiskö mun katkasta vai toisen jne. :D

3. Tykkään kalentereista ja mulla on vähintään yksi mukana. Koulun aikana mulla on kaksikin, koska saadaan aina ilmaiseksi koulukalenteri (vaikka laitan äidin aina hommaamaan mulle oman).

4. Tavallaan haluaisin muuttaa asioita mun menneisyydestä, mut sit toisaalta taas en. Vaikka kaikki ne tapaukset satutti ihan liikaa ja romutti mun itsetunnon, mä oon päässyt, ainakin näennäisesti, siitä/niistä yli. Lisäksi opin todella paljon kyseisestä tapauksesta ja kasvoin henkisesti. Eli siis tavallaan koen, ettei mun elämä olis tällaista, jos mä vaan poistaisin/korjaisin kaiken.

5. Mä välitän mun kavereista todella paljon ja kun näen/luen, että heillä on huono olo, haluaisin auttaa jotenkin. Harvoin kuitenkaan voin/osaan tehdä mitään, mikä ärsyttää mua suunnattomasti.

6. Oon musiikkiaddikti, kuulokkeet korvassa 24/7 periaatteella. Kuuntelen musiikkia oikeasti ihan kaikkialla; konella ollessa, matkoilla (pitkillä ja lyhyillä), opiskellessa jne. joskus oon nukahtanut silleen,et kuulokkeet jäi korvaan ja herään aamulla ihanan kappaleen sulosoituihin.

7.  Mulla alkaa nyt kolmas vuosi lukiossa, as known as ABI-vuosi, mikä tarkoittaa ABI -risteilyä, penkkareita ja sitä, et nahkiaisena (muissa lukioissa kutsuttu myös mm. orjapäivä, ykkösten nöyryytyspäivä, tykitys jne.) ollaan kaikkien oppilaiden yläpuolella. Se myös tarkoittaa sitä, et mulla alkaa kirjoitukset ja mun pitäis alkaa tietää, mihin sit lukion jälkeen.

8. Kesälomalla mulle tuli kauhee hinku päästä harjoittelemaan meidän musikaalia, joka toivon mukaan tulee valmiiksi (ja esitettäväksi) seuraavana lukuvuonna. Mulla on yliromanttinen, ehkä vähän söpöstelijähahmo, jota on superkiva esittää.

9. Musta on monenlaiseksi keskustelukumppaniksi. Pystyn puhumaan omista kokemuksista, keskustelemaan tosi syvällisesti, mutta myös muuntautumaan fanitytöksi, jonka päähän ei mahdu mikään muu asia kuin fanituksen kohde.

10. Mä tykkään katsoa mun lempi Kpop -bändien sarjoja jne. koska ne on tosi hauskoja ja niissä on paljon kohtia, jotka saa mun sisäisen fanitytön huutamaan kurkku suorana, kun OTP tapahtuu~ ;3
Aina noita katsoessa tulee myös mietittyä "Voi hitsi kun jrockarit tekis kans tollasia sarjoja. Kuolisin varmaan onnesta" : D

Kysymykset minulle:

1. Lempi  yhtyeesi? Miksi kyseinen?
Mun all time favorite yhtye on An Cafe. Mä muutin mun suhtautumistani elämään ja he olivat yksi syy siinä, miksi pääsin jaloilleni huonojen hetkien pyöriessä ympärilläni. Mä myös sain lisää motivaatiota koulutyöhön ja kaikkeen, jota pidän tärkeänä. An Cafen kautta innostuin J-rockista ja muutenkin japanilaisesta kulttuurista. Musiikillisesti pidän bändistä myös paljon ja pidän tuotannossa erityisesti siitä, että sieltä löytyy materiaalia millaiselle olotilalle tahansa.
Tällä hetkellä toinen kärkinimi on ehdottomasti Super Junior. Mä tykkään siitä, kuinka kaikki murheet tuntuu unohtuvan kun kuuntelen näiden musiikkia. Mä aloin kuunnella enemmän korealaista musiikkia, tän bändin ansiosta ja näiden videoita katsoessa aika tuntuu menevän kuin siivillä, koska ne jaksot on niin humoristista katseltavaa.

2. Kissat vai koirat?
Vaikka pidän kummastakin todella paljon, olen enemmän koiraihmisiä. Ihan vain siitä syystä, et oon kasvanut koirien kanssa, pienempänä meillä oli usein erilaisia karvakuonoja hoidokkina päivän tai pari. Ja tosiaan, meillä on yksi koiraneiti perheenjäsenenä.

3. Aasialainen ruoka, hyvää vai ei kiitos?
Aasialainen ruoka on oikein namnam, eli hyvää. Ainakin japanilainen ja kiinalainen menee. Korealaista en ole vielä maistanut (kunnonruokaa siis, herkkuja jne. pientä snackiä on tullut ostettua East Asian Mart:ista muutamaan otteeseen). Ainiin ja Thai -ruoka on kans hyvää, ainakin se mitä yhdestä buffetista napsaisin mukaan.

4.  Pitäisikö Suomessa lailistaa samaa sukupuolta olevien kirkkohäät?
Kyllä, ehdottomasti. En näe syytä, miksi tätä ei olla vielä muutettu. Love is love ja mun mielestä kaikilla pitäis olla tasapuoliset mahdollisuudet sen "virallistamiseen".

5. Käytkö keikoilla?
Pidän keikoista todella paljon, ja menen jos pääsen. Valitettavasti rahatilanteen takia en kovin usein pääse katsomaan kaikkia kivoja bändejä. Tän takia ne pari kertaa on extra hienoja! ♥ 


6. Kuka tuntuu sinut parhaiten itsesi lisäksi?
Huii... öö, varmaankin Tuizi.


7. Unelmien miehesi/naisesi?
Mä en oikeestaan suunnittele näitä paljon etukäteen, mutta no... Mieluiten kivan persoonallinen. En nyt tarkoita, et pitää räikeästi erottua ulkomuodoltaan. Lähinnä tarkoitan tässä luonnetta. Eli kys. ihmisen pitäis omata ees jonkin verran huumorintajua et se kestää mun kanssa. Tietysti olis hienoa, jos on jotain samoja kiinnostuksen kohteita, mut se ei oo absoluuttinen, mut ainakin sen pitäis kestää asiat, joista pidän, koska en ala muuttamaan itseäni toisen takia. ja... niin~ 

8.  Basistit vai kitaristit?
Voinko sanoa et rumpalit? : D Uuh, Ei sitten. Nyt on kyl pakko sanoo, et en kyl osaa valita. Tykkään kummastakin niin paljon. Siis etenkin jos vertaa vaik niitä basisteja ja kitaristeja, jotka tiedän (esim. jrockin saralta) niin tykkään kummistakin ihan yhtä paljon. Ihan soittimenakin tykkään tosi paljon ja arvostan, jos joku sellaisia osaa soittaa. XD

9. Mikä on sinusta kaunista?
Kaunista on niin moni asia, melkein kaikki, jos sitä lähtee tutkimaan ns. esteettisistä lähtökohdista. (shiisus kun kuulostaa tieteelliseltä :'D) Mä itse lähden miettimään kaunetta muistojen ja tärkeiden ihmisten kautta. Moni kaunis asia (esim. esine, luonnonmaisema tai -kappale, elokuva, kappale) on astetta kauniimpi ja tärkeämpi, jos siihen liittyy jokin kiva muisto.

10. Mottosi?
"Elämä on kovaa, mutta yritä olla positivineen ja tee parhaasi"

Mun kysymykset seuraaville:

1. Kuka on suurin esikuvasi?
2. Tärkein esine/asia? Miksi juuri se?
3. Mitä sänkysi alta löytyy?
4. Puhelu vai Tekstiviesti?
5. Kahvi vai Kaakao?
6. Paras muisto tällä hetkellä?
7. Odotatko innolla jotain? Miksi?
8. Lempiherkkusi?
9. Pidätkö jostain/joistain nettisivuista erityisen paljon. Miksi?
10. Onko sinulla jotain outoja tapoja? jos on, mitä ne ovat? 

Haastan:
Mimo

Nelli
Iitu
Reiku
Rozen
Aku
Kamis 
○ + kaikki, joita kiinnostais ottaa haaste vastaan.

(Vihdoin sain aikaiseksi haastaa jotain, yleensä oon vaan silleen "no tota, tehköön kuka tehköön" : D. Vaikka tässäkin on silleen "Jos haluutte ja teillä on aikaa niin olis kiva lukea teidä vastauksianne" tms. En osaa selittää, mut~ Niin ja tota, sit kun/jos teette tän niin tuuttehan linkkaamaan sit sen postauksen myös mulle, koska mua kiinnostaa ihan liikaa tietää tommosii random juttuja ihmisistä. : D)

8 kommenttia:

 1. http://www.mimowashere.blogspot.fi/2013/07/blog-post_27.html <-- Siinä on mun :33 ja hei kiitti ku haastoit mut! > w <

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiitos~ täytyykin heti käydä lukemassa! ^^
   Ja juu, ei mitään! (^o^)/

   Poista
 2. Voisin ottaa haasteen vastaan, mutta en lupaa että saan sen aikaiseksi heti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yaaay, ota ihmeessä~! ^^ Ja tässä ei oo mitään aikarajaa, joten ei haittaa vaikkei sitä heti saisikaan aikaiseksi, kunhan sen jossain vaiheessa sit toteuttaa. : D

   Poista
  2. Tuossapa olisi: http://lonelyboywithmusic.blogspot.fi/2013/08/haaste.html

   :), toivottavasti tuo nyt toimii koska käytin tuon postauksen koodaamiseen kolme tuntia (huh!)

   Poista
  3. Juu, kyllä toi toimii. Ainakin siis kun kävin itse katsomassa. :3 Woah, kolme tuntia? Sä jaksoit nähdä tohon kyl vaivaa!

   Kiitoksia kovasti~ ^-^

   Poista
  4. Juu, en ole koodaillut mitään pariin vuoteen, joten nyt koitti sopiva tilaisuus siihen :D

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista