13.6.2013

X


Heipsan~ Kuten viime postauksessa sanoinkin, ajattelin tehdä meidän hienolle miittingillemme oman postauksen, koska tsiiiiisus mikä viikonloppu!

 saattaa  Tulee sisältämään muutamia insidejuttuja, joten älkää pelästykö, jos kaikkea ei ymmärrä. Kiitos ja anteeksi jo etukäteen. :D Kuvat on muuten btw Nellin ottamia~ Kiitoksia siis hänelle momenttien taltioimisesta.

Jos miittiä pitäis kuvailla vain muutamalla sanalle, ne sanat olisivat:
X
Cryfest
"mua vähän nolottaa"
Hällänkellarin haltijat
Omalääkäri
Ystävät
 
Voi siinä muutakin olla, mut noi nyt tulee ensimmäisenä mieleen. En ala noita mitenkään kummemmin selittämään, kysyä saa jos askarruttaa. :D
 
 
 
Miitti siis lähti liikkeelle Tampereen rautatieasemalta, puolenpäivän paikkeilla. Meitä oli tulossa miittiin mun lisäksi Meepu, Nelli, Noora, Meri, Jossukopiomuikku, Satsu, Kuunkajo, Avalyn ja Krista. (en muista kaikkien nimiä ni laitan sit nimimerkillä, sori ;-;) Tavattiin siellä ja kun porukka oli kasassa, pakkauduttiin bussiin ja lähdettiin kohti Meepun asuntoa, jossa miitti sit pidettiin. Siellä sit juteltiin kaikenlaista X'n soidessa taustalla. Puhuttiin mm. ensimmäisistä ficeistä ja ernuajoista. Lisäks puhuttiin eeppisimmistä parituksista.
 
Parin tunnin päästä alettiin tehdä ruokaa, Meepu oli hommannu pizzapohjia ja niistä sit tehtiin erilaisia pizzoja. Oli meillä myös tuoresalaattia, nam Syödessä alettiin katsoa sit X'n live DVD'tä. Hetken päästä mentiin yhtämatkaa kauppaan, hakemaan vähän juotavaa ja syötävää iltaa varten. Ei Last Liveä voinu kattoo kylmiltäänkään.
 
 
 
Aika pian takaisin tultua me alettiin olla valmiita Last Liven kimppuun käymiseen. Kävin hakemassa itselleni nenäliinoja Meepun huoneesta, koska... tiesin etten tuu pärjään ilman niitä. :'D Alusta asti oli jo sellainen pieni paine rinnan kohdalla. Just ennen Longing:ia me laitettiin DVD pauselle, et voitiin ottaa yhteiskuvia, koska Merin piti alkaa tehdä lähtöä~
ja kuten punoituksesta huomaa, ulkona oli hyvin lämmin päivä :D

Meillä on X miiteissä ollut sellainen "perinne" et me voidaan ottaa alkoholijuomia mukaan ja juoda niitä (ilta)yhdeksän jälkeen, jos ei se muita haittaa. Tarkoituksenahan ei oo mitkään kaatokännit, koska tonne tullaan nauttimaan ihmisten seurasta ja musiikista, sen takia toi on aina toiminut. :D Kuvaussession jälkeen kello oli jotain 10 vailla yhdeksän. Juoman tehtävää tossa vaiheessa paikattiin kakuilla (kaksi kakkua oli pöydässä nam ) Toinen oli Avalynin tekemä ja toinen Meepun & Satsun (?).

Anyway, Meri lähdettyä jatkettiin Last Liven katsomista ja kuten jo on tullut selville, seuraava kappale oli Longing. Tän alkaessa en enää pystyny pidättelemään ja puhkesin kyyneleisiin, koska se biisi... ;uuu; Oli ihana huomata, miten ihmiset oikeesti tässä porukassa välitti ja sit ihmiset siin lattialla tuli halaamaan.

Kun kello oli 9 tuli kilpajuoksu jääkaapille... ei nyt sentään mut ainakin meikäläinen otti kaupasta otetun eväät esille ja niitä sit siemailin silmät suurina liveä tuijottaen. Longing jälkeen pahoja kohtia liven aikana oli Forever Love, koska se kohta livessä on tavallaan satuttavampi kun tietää vähän faktoja jäsenten väleistä. :'c Henk. koht pahin kohta oli ehdottomasti Endless Rain (!!).


Oikeesti, jo noi alkusoinnut sai mut purskahtaan itkuun. Onneks vieressä oli Satsu ja Meepu, jotka sit halas kunnes aloin rauhoittuu. Myös seuraava kappale, Say anything tuotti nestettä silmistä.

Joo... Mä oon vähän herkkä itkemään ja herkkä muutenkin. Oli kyllä parasta olla samanmielisten ihmisten keskellä. Ties, ettei ihmiset kato "mitä toikin tossa poraa ku joku Niegaran putous" fiiliksiä. Ja jos uskotte, et itkeminen jäi tähän niin no way! Mut tän parissa tuli tiputettua eniten kyyneliä.

Tilanne oli hyvin pitkälle tämä mun osalta. Kädet tolleen suun ja nenän peitteenä.
Se esti kyyneleitä tippumasta pidemmälle + autto rauhoittamaan hengitystä. ^^

... yay for bottles :D

 
Me alettiin katsoa tän jälkeen hide memorial summittia. Ensin ne soitti Without you:n ja sen jälkeen tuli vielä Kurenai, jossa näytettiin otteita Last Livestä (hidestä yllättäen, esim. se alku). Olinkin jo ihmetellyt miten Last Livessä Kurenain kohdalla en alkanu itkeen mitenkään kummasti, mut se tuli sit tossa koettua. Lisäks yön tunteina masokisti minä pisti meidät katsomaan Forever Love:n hiden hautajaisista, ei sit siitä enempää.

Mut musta toi cryfest oli kyl tosi ihana. Vaikka tuli itkettyä ni tuli ainakin katsottua viimein Last live + se yhdisti kans ihmisiä kun pään lohduttaan toisia ja olemaan lohdutettavana. En osaa selittää mut niin~

 
Ainiin, melkein unohdin mainita. X JAPANin DVD'den innoittamana päätettiin tehdä X tukka, tosiaan yhdelle vain. Ja niinpä Satsu vietiin istumaan vessaan ja Meepu taiteili komean keesin. :D

Hide memorial summitin aikana, Jossu ja Nelli lähti. Jäätin sinne vielä tsiigaamaan Nooran, Satsun ja Kuunkajon kanssa (muut oli menny jo nukkumaan) just hide memorial summit loppuun. Siinä se X oli ihan loistava, koska myös ne muut bändit.


Mä en myönnä mitään, mut saatoin olla vähän sillee:
"Tatsuroooo~~ ;; <3"
 
... joo. : D Tän jälkeen me alettiin tosiaan kattoo niitä random videoita ja sit katottiin kans sellanen DVD, missä on noita X JAPANin balladeja orkesteriversiona. Käytin tilaisuuden hyväksi ja aloin lukea ruotsin sanoja, koska mulla oli maanantaina koe. :D Sit mentiin nukkumaan ja nukuinkin ihan makeasti. Kävin Meepun kanssa kaupassa hakemassa aamiaistarvikkeita, meillä oli lettuja ja leipää. Nam~ Sunnuntai me lähinnä käytettiin siihen, et puhuttiin kaikenlaista ja katottiin mm. hiden PV'itä. Jossu ja Nelli tuli aamupäivästä joukkoon takaisin jaja niin...
 
Aamupäivästä kans Fellu ja Lassi tuli piipahtamaan, koska ne oli ollu Tampereella kaiketi kaverillaan. Sit me laulettiin X karaokeja ja päätettiin perustaa X kuoro. Tää idea tosin tuli jo Last Liven aikana, kun laulaessa Crucify my loven aikana me tehtiin puolivahingossa ihan hemmetin hienonkuuloiset stemmat... (ääh siis silleen, et vedettiin se sillee kolmiäänisesti :D). Aamu koostui myös seuraavista videoista.
 
 
Miitin jälkeen jäi kyllä himo ihanat fiilikset. Kun lähdin ovesta, fiilis oli aikalailla sama kun sillon X-miitti ykkösessä, joka oli siis eka miitti. Tuli sellainen "en halua lähteä, mennääkö takaisin X'lemään jookosta". Näissä viimeistään huomaa sen, kuinka X yhdistää. Kaikki ihmiset tuntu siltä,et oltais oltu yhteydessä jo kauan kauan aikaa ja tunnettais toisemme kuin ystävät. (vaikka olihan tietysti miitissä myös tuttuja naamoja, jotka ystäviä jo ovat ).
 
Kyllä se X JAPAN on vaan legenda eikä siitä pääse yli. Toveri Meepua lainaten:

"Kyllä X on nyt ja aina maailman paras japanilainen 80-luvun tukkametallibändi! Kuoroharjoituksia odotellessa~"
 
 
Näihin kuviin ja tunnelmiin ~~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti