13.4.2013

Hhey~

Hei kaikki.

Vihdoin on viikonloppu. Ihanaa vai ihanaa? Tää eka viikko oli kyl onneks aika helppo, kun uusi, ja tän kakkosvuoden viimein, jakso alkoi. Maanantaina oli kyl vie matikankoe ja saadaan nyt 15. päivä meidän tulokset siitä. Hyi~! Onko pakko jos ei halua? (>-<;;)

Mun koeviikko ei ollut siitä haastavimmasta päästä. Tai siis, mun piti mennä kouluun vaan tekemään uskonnonkoe, lihaskuntotesti ja matikankoe. Hissasta meillä ei ollut koetta, mulla oli hypäri ja ruotsinkoe oli aikaisemmin. Tällä hetkellä jakson arvosanat näyttää tältä:
Historia: 10
Ruotsi: 7
Liikunnan numero tulee vasta tän jakson päätteessä, koska se on hajautettu näille kahdelle jaksolle. Uskonnosta ei vielä olla saatu numeroa, mut saan mitä luultavimmin 8, koska kokeesta tuli kys. numero. :D Ruotsiin on pakko sanoa, et oon tavallaan ihan tyytyväinen tosta numerosta koska... tein kokeen kuumeessa ollessani~
Mut jos siirryttäis sit muihin asioihin. Näyttäis siltä, et kevät olis viimein saapumassa. Tänään meillä kuulemma satoi vettä aamulla. (Itsehän en tätä päässyt todistamaan, koska vedin hirsiä vielä silloin~). Oon pystyny pitää koko viikon toppaliiviä, ilman et on tullut yhtään kylmä. Tykkään kyl tosi paljon. Huhtikuun 6. päivä mulle tuli sellainen "hei, nyt vois pynttäytyä" -fiilis. (kuvat siis ovat viikon takaisia ;3)


Tää tunnehan tuli tosiaan siitä, kun löysin ton pitkä t-paita/mekko hommelin mun kaapista. Mulla oli tarkotuksena tehä sellanen ennen | jälkeen -kuvasarja, mut... En sit saanu mitään hyvää pärstäkuvaa, et sellasen olisin siis tehnyt. Tässä kuitenkin olis "ennen". Hmm, alan varmistuu kokoajan enemmän siitä, et nykyään mun silmienväri on harmaa. Ne on vaihdellu niin jännästi, etten enää pysy mukana. :'D Siitä sit sen enempää.

Äiti pisti mut sit viemään koiraa ulos. Tossa vähän parempaa kuvaa sit koko lookista. En kyl yhtään muista mistä nää on, paitsi et noi leopardilegginsit on Seppälästä. Nahkatakki on lainattu siskolta jaja toi mekko/pitkä t-paita on tilattu netistä. Mulla sit on oikeesti tossa alla vielä farkkushortsit (Seppälä), ihan vaan sen takia, et jos toi oliski niin lyhyt. : D


Ready to go~ Otin vielä tollasen leopardihuivin kaulaan (Cybershop), jos kylmä viima yllättäis. Onneksi näin ei käynyt. Niin ja tosiaan, tosta voi sit vähän kans kattoo,et millaset meikit mulla sit naamassa oli. Parempaa kuvaa ei niistä ole, sorry ._. Ja ekassa kuvassa siis tosiaan on meidän pikkuinen Onneks ei oo enää noin paljon lunta kadulla!

Päivän kruunas vielä se, et äiti toi mulle pienen yllätyksen kaupasta.


Mä oon miettinyt,et pyrin kokoamaan kaikki Disney -klassikot. Äiti sit muisti tän, ja kävi hommaamassa mulle Tuhkimon. En oikein noista prinsessasaduista oo ainakaan pienempänä välittänyt, musta just Leijonakuningas, Kaunatar ja Kulkuri ja Bambi oli parhaita. Mut näitäkin tuli kuitenkin katottua ja ihan nostalgian takia, mun teki mieli alkaa hyppiä ympäri keittiötä. En oo vieläkään saanut aikaiseksi katsoa tätä, mut ehkä tänä iltana.


--

Muita asukuvia mulla ei sitten olekaan. Ne ei oo ollut mitää kovin kummallisia, koska motivaatio on ollut jossain puskissa koeviikon aikana. Toinen syy on kans se,ettei aikaakaan kuvien ottoon juuri ole ollut.

Koeviikon jälkeen, Kpop ja Jrock on puskenut taas pintaan oikeen urakalla. Ennen koeviikkoa, viikonloppuna, mä kuuntelin lähinnä ainoastaan X JAPANin kappaleiden instrumental versiota. Ne oikeesti autto keskittymään ja rauhoittumaan. Täytyy kyl ehdottomasti kokeilla jaksossa, koska ne oli myös ihan pirun kauniita. ;u; Jos ette oo kuunnelleet, suosittelen!


Tuli kans kyl semmonen "saanko itkee, koska tää on liian kaunista ;w;" -fiilikset pintaan, mut oh well.

Jos muutaman sanan sanon siitä Kpopista tähän loppuun. Kaikki siis alko siitä, kun kuuntelin näitä X'n kappaleita ja videoehdotuksessa oli "BIGBANG and Super Junior in rollercoster and ghost house" tai vastaavaa, joten tietty sitä tuli sit klikattua, koska mä ja matikan 9 kurssi ei tehty kaunista paria. Sit olin siinä vaan sillee "yyh, Suju ja BIGBANG on ihania. oh my G-Dragon miks oot noi sulonen ja ääh" semmosta "Pieni fangirlattack havaittavissa" -olemuksia. Sit myöhemmin, Twitteriin mentyäni, tajusin et just maanantaina 8. päivä oli Bling Bling Jjongin (aka. SHINeen Jonghyunin) syntymäpäivä. Laitoin sit onnittelut itekin, sekä Twitteriin ja Tumblriin.

JJong
Sit mun tumblr postauksesta tykkäs sellanen... no tyyppi, ja alko seuraamaan mua kans. Sit kävin kattoo sen blogia ja seurasin takas. Sit sainkin mun tumblrin täyteen Jonghyunin kuvia, toinen toistaan suloisempia, dorkempia yms. Ja voitte kuvitella sit millaiset SHINee ja etenkin Jjong -fiilikset mulle tuli... koska kys. dino sattuu olemaan mun lempijäsen SHINeesta. Onneks mulla on nykyään we♥it, suurin osa kivoimmista kuvista on siellä tallessa, ettei kaikkee tarvi mun koneen muistiin tallentaa. :DD

Sunnuntai kului sit fangirl -fiiliksien saattelemana (kyllä, minullakin on niitä :'D). SHINeen, X'n ja GD'n lisäksi listaan kuului myös MUCC, the GazettE ja Suju, Versaillesia unohtamatta. Fiilikset jatkui myös seuraavaan päivään, vaikka aamulla ne kyl paheni. Tai siis satuin katsomaan Traconin animekaraokelistaa ja siellä on niin paljon enemmän kaikkee mitä osaan. Viimevuonnahan olin ihan innoissani kun siellä oli X'n Forever Love, sama biisi on myös tänävuonna, mut sitä komppaa myös Tears, joka on meikäläiselle se eniten muistoja herättävä kappale. Näitä komppaa kans X'n X. Nyt sit ootan ihan innoissani kys. conia, koska Tuizi lupas tulla laulamaan mun kanssa.

Näiden fiiliksen kanssa tajusin, et tarviin lisää kavereita. Tai siis, mullahan on nyt aivan ihania kavereita ja sellasta (), mut tarvisin sellasen, kenelle voisin sit laittaa kaikkee kpopjuttua vaikka viestillä/skypessä/ihan irl, ja tietäisin, ettei hän tekis sitä vaan sen takia,et haluu olla kohtelias. :D En osaa selittää mut... Se on niin jännä ku oon tyyliin ainoo meidän koulussa, joka on innoissaa kpopista tai jrockista. Onneks mulla on kavereita, joiden kanssa puhua jrockista. Räjähtäisin varmaa, jos mun pitäis pitää kaikki nää sisällä. Mut tää oli vähän semmonen, jos tykkäätte kpopista ja jaksatte puhua siitä, ottakee yhteyttä. Plussaahan tietysti on,et tykkää samoista bändeistä (eniten kuuntelen Super Junior, SHINee, BIGBANG ja G-Dragon), mut mua saa aina perehdyttää. :D

...joo. Nyt tähän loppuun laitan vielä muutaman videon, mitä oon töllännyt viimeisen viikon aikana.


Tää koko sarja... Lähinnä katoin sen niitten sen "minidraman" takia, koska katottii alkua Tuizin kanssa jossain vaiheessa. Aloin kattoo tätä joskus ilta/yöllä, mut lopetin kesken, koska... no tajusin et toi oli semmonen kauhujuttu. Katoin sit seuraavana päivänä putkeen koko sarjan + behind the scenet.


Ja sain idean/muistin sarjan tästä videosta, jota siis katselin ensin.

Ja tota videota aloin sit katsoa tän takia. Sitä en muista, miten tätä päädyin katsomaan mut... en voi muuta sanoo ku kivat Leeteuk. Mies näyttää paremmalta kun minä. Ei siis sillä, et valittaisin. Muutenkin tuli vähän semmonen "oh... wow :o kivat niille" fiilikset kun katoin noita kaikkia videoita. :'D Sellanen, jos en tietäis tota tyyppiä, niin olisin voinut oikeesti luulla tota tytöks.

Ja ennen kun jatkan biiseihin, laitetaan väliin jotain muuta, mikä ei oo kpoppia. Tää aiheutti ainakin itselleni nostalgia -fiiliksiä.


Yyh oikeesti~ Aikaa, kun lastenohjelmissa ei niinkään aliarvioitu lasten fiksuutta. Mä muistan noista tunnareista 7/8 ja lauloin mukana. Tuli semmonen "ääh, lapsuus " -fiilikset ja tästä puhuttiin sit kans myöhemmin iltapäiväkahveella.

♪♫ Hei hei, Vilperi. Pelasta sä kyläsi. Kukas muu sen tekisi, ellei Vilperi. Hei hei, Vilperi. Pistä rosvot aisoihin, et päästäis kotiin takaisin. Vili Vilperi~ ♫♪ jne.

Ja sit biiseihin!

Maanantain jälkeen oon alkanut etsiä lisää Kpop -biisejä. Tää lähti siitä, kun katselin SHINeen yhteisöön pistettyjä blogimerkintöjä ja aloin täyttää yhtä galluppia mielessä. Sit tulikin ongelma, kun piti valita 5 lempibändiä. "öö... Suju, SHINee ja BIGBANG jajaja..." En oo muutenkaan oikeesti kuunnellu ees BIGBANGiä kovin paljoa, vasta aika aloittelija olen. Sen takia aloin sit kuunnella mm. BIGBANGiä lisää youtubesta. Joukkoon tuli myös G-Dragonin soolokappaleita, NU'ESTia, Han Gengin sooloa, lisää SHINeeta ja Sujua yms. Mä voisin jakaa muutaman helmen tähän loppuun.Eiköhän se tässä alkais olemaan. Uuh, taas tulee vähän Kpop painotteista, mut toivottavasti teitä ei asia haittaa~ ^^' ainakaan kovin paljon. Nyt on ollu vähän tämmönen ns. tanssifiilis. Se voi olla jatkoa eilisestä, kun kuuntelin tuttavan/kaverin showta Rovaniemen taajudella kuuluvasta Säteily -radiosta. Radioshow oli siis "Good morning Korea", eli siellä soiteltiin erilaista korealaista musiikkia. Oli kiva tunnistaa jotain kappaleita ja pienesti tanssia/laulaa mukana, ja sit myös kuunnella uusia kappaleita. Mukana menossa (eli soitettiin) oli mm. BIGBANG, Super Junior, GD, SHINee, Infinite, 4minute yms.

Mut tosiaan, nähkäämme seuraavien päivitysten parissa. Baibai~ 

4 kommenttia:

 1. Mennään Traconissa laulaan X:n Tears! Mä ajattelin vähän samaa katsellessani sitä listaa( plus tietenkin Musumea!)

  VastaaPoista
 2. Moi tuun kai sun kaa samalla junalla Plunklockiin... xD

  http://haluun-olla-sun-koira.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, varmaan huomaan sun kommentin vasta nyt! :DD
   Mut joo, niinhän siinä tapahtu,et mentii samalla junalla~ :'3

   Poista