4.6.2012

Keskiviikkoa ja vähän loppuviikkoakin

Moi!
Vihdoin se kesäloma on alkanut, tai alkoihan se jo pari päivää sitten. Ei oo kyllä kamalasti siltä tuntunut, sillä sää on nyt ollut mitä on. Toivottavasti alkaisi lämpenemään. Anyway, nyt tulee sitä päivitystä keskiviikosta ja ajattelin loppuun vielä kertoa loppuviikosta lyhyesti. :D

Keskiviikko oli vielä osa koeviikkoa, mutta mulla oli kolmannen oppitunninkohdalla hyppytunti = vapaapäivä. Äidillä oli kanssa vapaapäivä ja hän halusi viedä mut _ehdottomasti_ syömään kaupungille yms. Vaikka olinkin vähän väsy, päätin kuitenkin lähteä mukaan. Meikkiä ei naaman pistetty, oli sen verran laiska päivä, ja kamera jäi akkunsa takia kotiin. Homma korjaantui kuitenkin heti kotiinpäästyä.

Kuitenkin, lähdettiin n.12 bussilla kaupunkiin. Ensin käytiin Anttilassa, tosin mä suuntasin melkein heti kaupan toisessapäässä sijaitsevaan TopTeniin, katsottuani lehdet tosin. Mä löysin sieltä tosi paljon kaikkee ihania DVD'tä, Queen -dokumenteista ihan Disney klassikkoihin. (c'mon, kaunotar ja kulkuri ;w;). En kuitenkaan saanut niitä. Sitten nälkä alkoi yllättää ja lähdettiin Golden Unicorn:iin syömään. Ai että oli hyvää ruokaa, mut vähän täyttä tosin. Siellä oli seisovapöytä ja jälkiruoaks oli erilaisia keksejä kahvin tai teen kera. Päätin kokeilla teetä ja ilokseni huomasin kys. teen olevan Jasmiiniteetä nam~

Kun lähdettiin sieltä, päätetiin käydä vielä Sokoksella ja sieltähän niitä tavaroita löytykin. Ensin kakkoskerroksesta sain mukaani tosi ihana harmaat collarit. Nää on aika paksut ja pehmeet, et menee esim. talvella, mut nytkin käytän näitä olohousuina. Kaikkein kivointa on,et nää on mun "yleistä" housujen kokoa, mut sit nää on kuitenkin niin isot, et näissä jää paljon tilaa, melki mahtuis toiset jalat viel. Tykkään (y)!
Joo, mun sängyllä oli vähän roinaa ^^'

Tän jälkeen päätettiin käydä vielä Sokoksen alakerrassa, kirjojen ja DVD'den yms. puolella. Sielä sitten tarttui mukaan seuraavaa:
Toi Hugo -peli oli vaan niin nostalginen. Meillä on ollut aikaisemmin sellanen kiva Hugo -peli ja toi oli niin halpa, et äiti osti sen ihan mielellään. Hello kitty on yks ihanimmista asioista, jrockin, kavereiden ja perheen lisäksi. Mulla on ties mitä tavaraa tolla kissakuosilla, enkä koskaan meinaa kyllästyä. Tää oli alennuksessa ja koska siinä oli 500 palaa ni päätettiin napata tääkin mukaan. Sen piti alunperin alennuksen mukaan olla 5€ mut äiti kerto,et siitä oltiin vielä otettu puolet pois~

Kotiinpäästyäni laitoin kamerani lataukseen, ja yllätyksekseni se latasi tosi nopeasti. Päätin sitten mennä vielä kuvailemaan ulos, koska kesän tullen piha on tosi nättinä, etenkin omenapuut, kun ne kukkivat. Ensin päätin kuitenkin ottaa muutaman kuvan Lunasta, tosin se oli vaikeampaa kuin luulin. Tytöllä oli sen verran energiaa, ettei tohinut pysyä paikalla. Tässä kuitenkin muutamia kokeiluja/kuvia:
Omnomnom, syön sun käden!



Vihdoin pysytään paikalla, kun mamma näyttää herkkuja~

Ja sitten mennään ulos:

Ensimmäisenä omaa pärstää, 100% natural~

omenapuu~


Tein pienen kimpun kuistille lemmikeistä (mun lempikukka) ja
tollasista vihreistä... asioista

Torstaista kerroinkin nopeasti viimemerkinnässä. Perjantai olis normaalisti ollu taas vapaapäivä, koska tunnit oltiin peruttu... Kuitenkin, meillä oli soittoharkat, et ei ihan löhöilyks menny sekään päivä. Eve ilmoitti ettei tuukkaan esitykseen, et meitä jäi sitten vaan minä, Riina, Jassu ja ope. Esitys meni silti tosi kivasti, open tekemä tausta oli tosi upeen kuulonen. Ainoo miinus oli se, että mun nuotti meinas tippua kokoajan siitä telineestä, siis esityksessä.

Juhla oli aika nopeasti ohi, saatiin todistukset, muttei vuosikertomuksia. Nää halus säästää paperia, joten niitä tehtiin kuulemma vaan muutama. Todistukseen ei oltu laskettu keskiarvoa kaikista aineista, vain... ainekohtaisesti (tyylillä, kun ollaan suoritettu kolme äikän kurssia, niin niistä kolmesta numerosta keskiarvo). Juhlan jälkeen menin kotiin ja olin siellä n. klo 13:30. Tässä näätte vähän mun juhlalookkia:


Tosiaan, tokavikassa näkee varmaan ton asukokonaisuuden parhaiten. En muista mistä hame on ostettu, mut:
Toppi: Sokos
Sukkahousut: Citymarket
Kengät: Seppälä

Tein noi mansikkakynnet suurimmaksosaks edellisenäpäivänä, mut päällyslakan ja pisteet lisäsin ennen juhlaan lähtöä. Oli kiva huomata, etten löytänyt mun kultasta lakkaa mistään, enkä omista keltaita. Niinpä sellainen matta vaaleanpunainen sai kelvata. ^^'


Tosiaan, kotiin päästyäni otin pienet nokoset ja valmistauduin naapurin ylppärijuhliin. Meikit oli pienesti levinny nukkumisen myötä, niin niitä vähän korjailin. Lisäksi vaihdoin laukkua, sillä en tarvinnut niin isoa laukkua naapuriin, mitä kouluun.
 Mun piti eka kouluunkin ottaa toi pienempi, mut ajattelin, ettei sit mahd. paperit kastu yms. Niinpä päädyin sillon tohon isompaan.

Enne juhliin lähtöä etsittiin lahja, kortti ja ruusu ja sit lähdettiin Tuizin kanssa. Oltiin siellä about puoltoistatuntia, kunnes alko tulla vähän väsy taas ja lähdettiin kotiin. Loppuilta meni television katselemisessa ja tein sitten itselleni jäätelöannoksen, kun meille oli jäänyt mansikkajäätelöä.

Sunnutaina tapasin Sallan Keskustorin Coffee Housessa. Sovittiin vähän noita elokuvajuttuja = milloin mennään yms. Lisäks juteltiin vähän kaikesta mm. rahasta, bändeistä, bändien faneista jne. Oli hauskaa ja kolme ja puolituntia kulu tosi nopeesti...ja meidän tosiaan piti alunperin vain nähdä pikaisesti. Mut oli kiva jutella ja päästä pakoon kodin siivouspäivästä. Tänään tulee kuulemma joku äidin työkaveri ja Tuizi sekä äiti vetäs sellasen mustikkapiirakan.

Nyt en kyl keksi enää paljoo puhumista, niin meen nyt kokeilee tota Hugo -peliä.
Baibai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti