17.9.2011

Nahkaa and maaleja !

Pitkästä aikaa täällä taas kirjoittelin. Otsikko liittyy tän merkinnän sisältöön, sillä kyseessä on pääasiassa Nahkiaiset ja eilinen SM-liigan (Tampereen) paikallisottelu, Tappara - Ilves.

Kuitenkin, 


Hyvää myöhäistä syntymäpäivää Bou !
Tai siis Kazuhiro Saitou.

Joo tosiaan, jos mentäisiin sitten näihin pääasioihin.
Eli siis: Nahkiaiset, le whut?
Nahkiaiset, tunnetaan myös Tykityksenä, Orja päivänä jne.


Meidät laitettiin tekeen kaikkea, esim. kun joku puhalsi pilliin meidän ensin piti mennä makaamaan lattialle tikkusuoriksi ja kun toisen kerran kuului pillin vihellys piti nousta seisomaan.

<-- tässä meidät on just vihelletty alas! (oikeseti kädet piti laittaa perseen alle, muttei kaikki muistanu x3)

Mun asu oli aika ... ihana ♥ Nimittäin:



Mut yhen Kallen puku oli ehkä hauskoin ja hellyyttävimmän xD
tai siis, kattokaa nyt:
Kuvassa hän laulaa aikuista naista,
tai ainakin yrittää.

Kun toi teippi meni naulakon jalasta se tarkoitti, et silloin piti ryömiä tosta naulakon alta. Sitten yhessä kohdassa oli sellanen pieni rengas, jonka läpi piti ryömiä.
Ja ettei kaikki menisi... liian helpoksi meille oltiin tehty käytävään oma "temppurata".



Sitten, aina kun me nähtiin abeja meidän piti palvoa ja kumartaa niitä. Ja eihän me tunnettu välttämättä niitä ja sillon kyl tuli joku kakkonen huutaa,et kumartakaa nyt abeja. Lisäksi meidän piti pyytää lupa abeilta, et saatiin käydä vessassa. Siihen  oli erillinen lappu.
Meillä oli normaalisti maantietoa ensimmäiseksi. Historiantunnin alussa meidät vietiin saliin, ensin pukkariin, siellä vaihdettiin vaattet meidät "meikattiin" ja salissa sitten oli kaikenlaisia pelejä jne. esim. banaaniviesti.
Viimesenä oli Nahkashow ja sen jälkeen päästiin kotiin.

Sitten, olin siis eilen katsomassa Tappara - Ilves peliä. Maaleja tykitettiin monta, yhteensä 15 kappaletta.
Kuvia mulla ei ole ja sanoin ei voi edes kuvailla hallia pelin tiimellyksessä. Niin tosiaan, Ilves voitti 7-8.
Halli oli täynnä, 7600 katsojaa. Jonotin ennen peliä lippuja ainakin n. puoli tuntia vaikka päätinkin tyytyä seisomapaikkalippuihin, ja se kannatti. Sain hyvän näkymän kaukaloon, ja seisoin maalin takana, että näin ainakin, 80% maaleista niin hyvin, että olin ensimmäisten joukossa, jotka tajus et "hei, sehän on maalissa!". 

Mä en tohtinun lähteä paikaltani ollenkaan, eli seisoin koko pelin ja erätauot. Oli ihan sairaan hyvä olo kun lähdin bussipysäkille, varsinkin kun oon Ilveksen kannattaja ;). ♥ Mä lupasin laittaa tulospalvelua parille kaverille ja viestejä tulikin lähetettyä enemmän kun ensin ajattelin.... kun miettii,et mulla oli 4 -tyyppiä, jolle lähettäisin niin pelkistä maaleista tuis 60 viestiä ja kun vielä viestittelin parille enemmän niin.... no onneks on tekstiviestiliittymä. ^^' sainpahan ainakin viestejä lähetettyä. 

Enpä nyt oikein keksi muuta... Mutta kommentoikaa toki, jos haluutte tietää jotain tai ihan muuten vaan.
Kommentit on kivoja jii än ee. ^^'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti