8.10.2015

Hashtag Gaming

ENG SUB COMING ASAP !!!
Before that I'll add a rough summary of the blog to the end of this post! 

Mä en juurikaan pelaa. Aina silloin tällöin tykkään haastaa itseäni Singstarin ja Rockbandin kanssa. Just Dance on myös mun uusimpia rakkauden kohteita. Sit aina satunnaisesti pelaan Tuizin kanssa Mario Kart Wii:tä ja aikaisemmin tykkäsin kans pelata paljon Sly sarjaa. Viimeiseksi mainittu maistuisi nytkin, mutta konsoli ei oo mun käytössäni.

Nyt oon kuitenkin pienellä asteella löytänyt muutaman pelin, joiden kanssa oon kuluttanut vapaa-aikaani. 

Tää peli on kännykälle. Halusin löytää jonkun uuden pelin, koska en jaksanut vain pelata erilaisia nonogrammeja tai seikkailla netissä. Siispä pienen hetken etsittyäni ja selailtuani erilaisia vaihtoehtoja, löysin Kpop Idols Rescue. Oon pelannut tän pelin tekijän muita pelejä mun iPodilla (Kpop Music Game & EXO the game) ja idea kuulosti hauskalta.


 ^ tämä selittää juonen. KPOP idoleita on kidnapattu, ja sun pitää pelastaa ne. Alussa vapaana on muutamia idoleita, joilla saat pelin käyntiin. Olinko esim. iloinen, että yksi pelattavista hahmoista oli Chanyeol?

Pelissä perusideana on yhdistää väh. kolme jalokiveä. Ne jalokivet, mitä saat kokoon, siirtyy sun 'varastoon' ylös ja niistä tulee pisteitä. (Kuinka monta jalokiveä kerääntyi jne.) Sit tän lisäksi sä taistelet vastustajaa vastaan. Noi pisteet, mitä sait vuorollasi, ammutaan vastustajaa päin. Kummallakin on kolme hahmoa ja tarkoituksena on saada tapettua toinen ensin.

Jokaisella pelattavalla hahmolla on oma ominaistaitonsa. (myös vastustajilla, mitä pidemmälle pääsee.) Niiden aktivoisimeen tarvitaan tietty määrä jalokiviä ja kun ne on kasassa, hahmo alkaa hohtaa. Sitten oman vuoron tullessa taas kohdalle, painaa hahmoa ja siitä "use skill".

Esim.
Chanyeolin taito on nimeltä Fire Control ja se tarvitsee 7 punaista jalokiveä. Kun ne on kasassa ja painaa use skill, näytölle tulee Chanyeolin kuva (taustalla soi Black Pearl) ja Chanyeol pystyy ampumaan yhtä hahmoa niin,että tämä menettää 495 pistettä/elämää. Alussa toi "tuhon määrä" on pienempi, mut mitä enemmän hahmoa käyttää ja täten saa sen taitoja harjoitettua, sitä enemmän tuhoa. Mun Chanyeol on esimerkkinä tasolla 9.

Toinen esim. on G-Dragon, jonka iskun nimi on Crayon ja se tarvitsee 7 sinistä jalokiveä. GD:n taito valitsee randomisti yhden värisen jalokiven ja tuhoaa kaikki samanväriset laudalta (ja ne tulee omaan käyttöön). Lisäksi siitä tulleet pisteet kerääntyy ja voit ampua sen jotain vastustajaa päin. Taidon nimestä voikin arvata, mikä biisi soi taustalla kun laudalle ilmestyy G-Dragonin kuva. :DD

Toi koostuu neljästä osiosta ja jokaisessa on 15 tasoa. Alussa pelattavat hahmot näkyykin tossa alla, miinus tuo pinkkipaitainen Key. Eli vasemmalta oikealla, pelattavat hahmot ovat G-Dragon, Yoona, Chanyeol, Siwon ja CL.

Noi hahmot on mun mielestä tosi suloisia. Ja se, että tähän on yhdistetty pätkä kpop kappaleita on tosi hauska lisä. Niin ja naurahdin kans osioiden nimille, mut kiva pikku lisä toikin.

Pelin aikana tulee vastaan Kpoppareita/idoleita, joita vastaan pitää taistella. Sit lopulta kun on taisteltu tarpeeksi, ne idolit liittyy omaan joukkoon. Ensimmäinen tällainen "tapaus" oli Key. (Olin hyvin shokkaantunut kun ensimmäisen kerran Key:tä vastaan pelatessa, Key tappoi Chanyeolin. Voitin kyl sen taistelun, mut silti....)

Kun idoleita yritetään pelastaa hypnoosin vallasta (= sen takia he pelaavat vastapuolella, evil lord:in joukoissa), käytössä on erilaisia pelejä. Key:n kohdalla oli mm. muistipeli (jossa käytettiin Onew:in kuvia. ;p) ja mukana on mm. ollut fruit ninja tyylinen peli.

Tää on hyvin viihdyttävä peli. Oon päässyt siihen vaiheeseen tällä hetkellä, että viimeinen osio on auki ja oon saanut kaikki idolit kasaan, joilla voin tässä pelissä tällä hetkellä pelata. Mun tiimi tällä hetkellä on Chanyeol, SPOILER & SPOILER. (Spoiler sen varalta, jos joku pelaa/aikoo pelata, eikä halua tietää, keitä saadaan tiimiin myöhemmissä vaiheissa.)

En pelaa tätä tällä hetkellä niin intensiivisesti ja usein, mitä sillon, kun löysin tän pelin... mut se johtuu lähinnä siitä, että vastukset on niin paljon vahvempia tällä hetkellä, että kuolen usein ja alkaa turhauttamaan. :'D

Toinen peli, josta oon innostunut nyt lähiaikoina on tietokonepeli nimeltä ALLSTAR. Kyseessä on allkpop:in tekemä peli, jonka ideana on tehdä omasta hahmosta superstar/idoli.


Tää peli on ilmainen ja sen voi ladata allkpopin sivulta. Tän pelaamiseen tarvitaan ainoastaan kys. sivuston tunnukset. (Itse tein tunnuksen juurikin sen takia, että pääsen pelaamaan.) Kannattaa kuitenkin huomioida se, että kyseessä on beta versio. 

Tässä tosiaan pääosassa on tuo peli, mistä on eri versioita. (Henk. koht suosikkini on rhythm star.) Sen lisäksi tosiaan tossa kaupungissa seikkailaan, puhutaan eri henkilöille, jotka antaa tehtäviä jne. Tuolla voi kans puhua muiden pelaajien kanssa, mikä on kiva lisä. Tosin itse olen vielä ollut vähän ujo, enkä ole juurikaan sanoja vaihtanut tai kunnolla puhunut kenenkään kanssa.

Oon nyt pelannut tätä peliä vajaa 4 päivää ja se on ollut avoinna kaikille lokakuun alusta. Tää on ihmeen addiktoiva ja tykkään erityisesti pelata noita pelejä, koska tarjolla on kivoja kappaleita~ Saa nähdä, kuinka kauan mun innostus kestää. :D

Ainoa miinus, mitä tällä hetkellä mieleen tulee, on bugit. Odotettavaahan on, et kun on vielä beta versio, niin niitä löytyy. Oon jo miltei tottunut siihen, et kun on aikeissa aloittaa pelin lataamisen ensimmäiset (1-2 kertaa) tulee joku virhe ja sit kun kokeilee uudestaan ni alkaa toimimaan. Mut on yksi bugi, joka jaksaa raivostuttaa kerrasta toiseen. Nimittäin monesti jos oon osana team peliä, peli ei reagoi kunnolla "nuotteihin", joka sit tietenkin tarkoittaa sitä, etten saa niin hyviä pisteitä.

En tiedä, johtuuko se vain mun koneesta vai onko joillakin muilla sama juttu. Voi olla, et tyyliin se, että mun koneen muisti on niin täynnä, et vaikuttaa pelin lataamiseen jne. Mut se nähdään sitten, kun saadaan ostettua lisämuistia. Vaikka toi bugi ärsyttääkin, ei se ärsytä niin paljoa, ettenkö jatkaisi peliä. 


Tällaista tältä istumalta. Ajattelin, että olisi hauska tehdä tähän väliin tällainen nopeampi ja "kevyempi" postaus. Pelaatteko te muuten jotain pelejä? Jos kyllä niin kertokaa toki mitä. Olis hauska kuulla ja saada vähän vinkkejä. Ja jos satutte pelaamaan ALLSTAR:ia, niin kertokaa toki, kuka teidän hahmo on niin voidaan olla pelissä ystäviä!

ROUGH SUMMARY:
- I don't play games a lot, but lately I've became addicted to these two (KPOP) games
- Kpop Idol Rescue
- ALLSTAR

- if you have any games you've playing atm, please tell me. It's interesting to get to know, what kind of games people play.
- if you play ALLSTAR, tell who you are so we can become friends in the game!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti